Sport & Lifestyle #MNLK

Populaire supplementen in de fitnesswereld

2 Mins read

Fitness is een enorme markt en er zijn heel veel producten die ons helpen om sneller en gezonder fit te worden. Denk hierbij aan de juiste workout materialen en tactieken, maar ook de juiste voeding en supplementen, om het ons lichaam zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Het is belangrijk dat er een gezonde balans bestaat tussen een goede workout met de juiste fitness technieken en de juiste voeding in combinatie met suppletie. Er zijn altijd veel vragen over supplementen. Welke neem je en waarom? Zijn ze wel goed voor je en doen ze hun werk wel? Hieronder vind je daarom de meest populaire supplementen in de fitness wereld.

Populaire supplementen die je meer energie geven

Er zijn heel veel verschillende soorten supplementen die voor of na een workout gebruikt worden. Van proteïne tot Pre Workout, BCA of Multivitaminen. Allemaal hebben ze een andere uitwerking op het lichaam en het is belangrijk om de juiste doseringen van deze supplementen te nemen. Veel mixen of grotere porties nemen dan aanbeloven kan slecht zijn voor je lichaam en je sportprestaties tegenwerken in plaats van tegoed komen.

Een supplement dat je meer energie geeft tijdens het sporten is creatine, of BCA. Beiden staan bekend om het sneller omzetten van koolhydraten in energie die direct naar je spieren gaan. Daardoor kun je de workouts langer volhouden en intensiever trainen.

Sport supplementen

Genoeg koolhydraten in het lichaam met Pre Workout

Om te zorgen dat je lichaam voldoende energie heeft bij het sporten, is het belangrijk dat je een supplement als Pre Workout gebruikt. Deze vind je in de vorm van kaal poeder, dat je bijvoorbeeld over je eten heen kunt strooien, maar ook in de vorm van Whey Protein shakes.
Whey Protein is een combinatie van proteine en koolhydraten die de ideale energietoevoer zijn voor spieren. Daarbij helpen ze de spieren ook beter te genezen na de workout. Dit geeft ze de mogelijkheid om sneller te groeien.

Sport je met te weinig koolhydraten in je lichaam, maar maak je wel gebruik van een BCA of Creatine? Dan zul je sneller moe zijn en de kans lopen licht in het hoofd te worden. Je brandt dan namelijk snel door je energie heen en zult dus sneller moe zijn.

De juiste supplementen online bestellen

Je kunt supplementen Whey Protein en andere supplementen tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. Zorg dat je jezelf goed laat informeren over het gebruik van supplementen en dat je deze goed combineert met een gezonde en gebalanceerde voeding.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Check deze workout oefeningen voor de billen

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Welke fitness supplementen zijn er op de markt?

1 Mins read
Ben jij ook op zoek naar een manier om meer gains te maken tijdens het sporten? Of vind je het lastig om…
Sport & Lifestyle #MNLK

De betekenis van voedingssupplementen bij sport

2 Mins read
Voedingssupplementen zijn al jaren populair. Voorstanders zeggen dat voedingssupplementen een “must” zijn, omdat onze moderne, bewerkte voeding niet voldoende stoffen meer bevat….
Drinks & Food #MNLK

Wat is creatine monohydraat?

2 Mins read
Creatine als supplement is niet meer weg te denken uit de sportwereld. Wat is dit stofje precies en welk effect heeft het…