More #MNLK

Raamfolie voor vrijwel elke auto

2 Mins read

Je ziet vaak genoeg auto’s voorbij rijden met geblindeerde ramen. Veel mensen denken dat het alleen maar als doel heeft om de auto een wat stoerder uiterlijk te geven. Ja, het ziet er zeker stoer uit, maar daarnaast heeft het blinderen van de ramen ook praktische voordelen. Het is zeker geen slecht idee om je te verdiepen in het blinderen van de ramen omdat je daarmee ook kunt profiteren van de voordelen dat het met zich meebrengt.

De voordelen van het blinderen van de autoruiten

Er zitten vele voordelen aan het blinderen van de autoruiten, bijvoorbeeld met raamfolie voor een auto. Zo voorkom je verblinding door de zon. De geblindeerde autoruiten werken op een zonwerende manier zodat de automobilisten en de passagiers geen last hebben van de zon. Daarnaast hebben de blinderingen het voordeel dat de auto cool blijft. Door de zonwerende functie wordt de warmte buiten de auto gehouden, zelfs wanneer de auto de hele dag in de zon heeft gestaan.

Een ander belangrijk voordeel is dat de auto minder snel beslaat doordat de warmte een absorptiewaarde heeft. Vooral mensen met een licht interieur in de auto zien er een groot voordeel in om de autoruiten te blinderen. Dit, omdat de zon een effect kan hebben op het verkleuren van het interieur. Hier zal je met geblindeerde ramen minder last van hebben. Zodra de hete dagen zich aankondigen, zal er vaak gebruik worden gemaakt van de airco. Doordat het folie de warmte en de zon weren, is het minder nodig om de airco te gebruiken. Dit heeft weer een gunstig effect op het brandstofgebruik. Een ander voordeel van de folie is dat je meer privacy hebt. Vanaf de buitenkant is het veel moeilijker om naar binnen te kijken.

Raamfolie

Nano coating auto

Een handige type coating waarvoor je kan kiezen is nano coating auto. Dit is een speciale laag op het glas dat ervoor zorgt dat het zicht bij regen veel beter is. Daarnaast is de coating vuil- en waterafstotend. Dit heeft als voordeel dat je in de winter minder moet krabben. Daarnaast blijven de ruiten ook veel beter schoon.

Nanocoating wordt gezet door een laag fluorpolymeerproduct te plaatsen. Als er vervolgens water op de ruit valt zullen de waterdruppels samenparelen en wegrollen in plaats van dat het langzaam naar beneden komen. Het is zeker een aanrader om je te verdiepen in deze coating door alle voordelen die het met zich meebrengt. Het is een duurzame coating en daarnaast valt de prijs niet tegen voor wat je ervoor terugkrijgt.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Elektrische herenfietsen
En deze: Speelgoed voor grote jongens