Gaming #MNLK

Ratchet and Clank Rift Apart

1 Mins read

Het zal je niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe spelcomputers op komst zijn. Sony komt met de nieuwe Playstation 5, terwijl Microsoft de Xbox Series X gaat lanceren. In de strijd om de gunst van de gamer zullen beide bedrijven dan ook alles uit de kast moeten halen. Sony heeft met de nieuwe Ratchet and Clank game een sterke troef in handen. De eerste trailer van de game laat in ieder geval zien dat de makers van deze game de mogelijkheden van de nieuwe generatie spelcomputers ten volste gaan benutten. Want Ratchet and Clank Rift Apart ziet er namelijk fantastisch uit!

YouTube video

Ratchet and Clank to the rescue!

Ratchet and Clank behoren zonder enige twijfel tot de populairste helden die Sony in haar arsenaal klaar heeft staan. Dit zijn helden die al heel wat jaartjes meegaan. De eerste game van het duo verscheen al op de Playstation 2, daarna zijn er heel wat vervolggames uitgebracht. Spannende, vrolijke en vooral ook heel erg inventieve avonturengames waarin er ook flink op los mag worden geschoten. Games waarmee je prachtige werelden ontdekt en kennis maakt met een enorme cast aan buitenissige personages. Daar zal in de nieuwe game weer flink wat aan worden toegevoegd.

YouTube video

Maar waar gaat die game dan over?

De spellen met Ratchet and Clank staan er om bekend dat je heel wat verschillende planeten mag bezoeken. Zo ook in deze nieuwe game, die je weer heel wat mooie werelden laat ontdekken. Het verhaal achter de game is namelijk dat de oude vijand van Ratchet and Clank, Dr. Nefarious, plannen heeft om grote schade aan te brengen aan het universum.

Ratchet and Clank gaan in de aanval door middel van een nieuwe manier om van de ene naar de andere wereld over te springen. Je gaat flink wat klassieke werelden uit de eerdere games tegenkomen, maar natuurlijk ook weer enkele nieuwe. En dat ziet er allemaal fantastisch uit dankzij de geavanceerde technologie waar de nieuwe Playstation op draait. We kunnen het eind van dit jaar allemaal gaan beleven!

Check ook: XIII Limited Edition – Remake van een klassieke shooter & Truck Driver heeft een update gehad, wat kunnen we verwachten?