The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Recept: mijn eigen ‘Breakfast of Champions’-bowl

1 Mins read

De laatste weken heb ik een uitmuntend lekkere combinatie gevonden om mijn ochtend mee te beginnen. Deze bowl is zowel smaakvol als vullend, en tevens ook zéér voedzaam! Aangezien ik Intermitting Fasting doe, start ik pas met eten rond 10.00. Ik sport 4x per week rond klokslag 12.00. Met deze bowl zit ik precies goed vol en heb ik de energie voor een stevige workout.

Ook deel ik nog even met jullie mee welke supplementen ik gebruik!

Recept: ‘Breakfast of Champions’-bowl

Griekse Yoghurt 250 gram
Handjevol bosbessen
Muesli 20 gram
Eetlepel pindakaas
Whey eiwit poeder 1 scoop

In totaal goed voor 735 kcal, 43 gram eiwitten, 46 gram koolhydraten en 39 gram vetten. Dit recept zit dus bomvol goede vezels, eiwitten en vetten! En het is ook nog eens ontzettend lekker (understatement)!

Op dit moment zit ik in een cut, dus eet ik zo’n 2000 kcal per dag, op trainingsdagen is dat meer tot zo’n 2800.


Mijn dagelijkse supplementen

Naast mijn smakelijke ontbijt neem ik ook wat aanvullende supplementen. Deze supplementen zijn mij aanbevolen door zowel een expert uit persoonlijke kring als wat ik in meerdere boeken en artikelen heb gelezen. Deze supplementen zijn trouwens voordelig te koop via Kruidvat en de Action. Supplementen hoeven echt niet zo duur te zijn.

Dagelijkse mix: Creatine, Vitamine B12, Vitamine D3, Visolie, Magnesium. En uiteraard Whey eiwitshake (2 scoops per dag) en een scoop Pre-workout voor elke training.