More #MNLK

Refurbished iPads steeds populairder

2 Mins read

Er is geen tablet die kan tippen aan de iPad van Apple. De tabletmarkt krimpt nog steeds, maar er is één merk dat maar blijft groeien: Apple! Het bedrijf heeft de hardware (tablets) en de software (iPadOS) uitstekend op orde. Het werkt allemaal naadloos met elkaar samen en werkt minimaal vijf jaar lang optimaal snel. Ook werkt een iPad enorm gebruiksvriendelijk. Het is dus niet voor niets dat veel mensen voor een iPad kiezen. Hierbij moeten zij wel de hoge aanschafprijs voor lief nemen, maar dat hoeft natuurlijk niet! Je kunt namelijk óók gewoon een refurbished iPad kopen van forza-refurbished.nl.

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is een eerder gebruikte tablet die op professionele wijze is geopend, gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Dat maakt de iPad weer 100% functioneel en geschikt voor een volgende eigenaar. Refurbished is bij Forza Refurbished technisch even goed als nieuw, maar dan een stuk voordeliger. Daarnaast kun je uit drie verschillende productcondities kiezen, die op basis van het uiterlijk zijn bepaald. Bij een lagere conditie hoort een hoger prijsvoordeel, maar van binnen blijft de tablet even functioneel.

Een groot en divers aanbod

Het aanbod van refurbished iPads is groot, dus voor elk budget en voor elke wens is er dus wel een geschikte tablet te vinden. Denk aan de iPad 2018 refurbished, een eenvoudige tablet voor basisgebruik. Ideaal voor het spelen van een spelletje of het kijken van een serie op de bank. Er zijn ook iPad Mini’s die erg handig zijn voor onderweg én tablets waarmee je nét zo veelzijdig kunt werken als op een laptop. De iPad Air 3 refurbished is er zo één. Je kunt er een toetsenbord op aansluiten en het beeldscherm met Apple’s stylus pen gebruiken. Hierdoor kun je de tablet ook uitstekend voor werk en studie gebruiken.

Kies duurzaam, kies refurbished

Jaarlijks worden enorm veel elektronische apparaten onnodig weggegooid en opnieuw geproduceerd. Hierdoor groeit niet alleen de elektronische afvalberg, maar wordt óók het milieu onnodig belast. Met refurbished wordt dat voorkomen, want in plaats van de iPads weg te gooien, worden ze van een tweede leven voorzien door ze te reviseren. Door te kiezen voor refurbished draag je dus actief je steentje bij aan het behoud van het milieu en tegelijkertijd bespaar je jezelf een hoop geld. Wat wil je nog meer?

Meer garantie dan bij Apple

Omdat de refurbished iPads over een kwaliteitskeurmerk beschikken, zijn ze van hoge kwaliteit en krijg je er zelfs 2 jaar garantie bij. Dat is een jaar meer dan bij Apple. De kans dat een refurbished iPad stuk gaat is even klein als bij een nieuwe iPad, maar de garantie is een stuk langer. Dat is een geruststellend gevoel en bewijst dat de aanbieder achter de refurbished-kwaliteit staat. Bekijk dus snel het complete aanbod.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: De 5 voordelen van een refurbished iPhone