The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Relaxen in eigen tuin?

2 Mins read

Het is nu steeds lastiger om te reizen met de strengere maatregelen. Veel thuiswerken kan voor stress zorgen en het is al moeilijk om echt op vakantie te gaan. Gelukkig zijn er manieren waarop je tóch even lekker kunt relaxen. Net alsof je op vakantie bent. Helaas dan niet in een ander land, maar je kunt al veel dingen doen om jouw tuin om te toveren tot een relaxte bestemming. 

Overkapping

Het begint steeds meer te regenen en het wordt ook kouder, dus het is ideaal om te kiezen voor een overkapping in jouw tuin. Op deze manier ben je beschut, maar kun je toch ervan genieten om heerlijk buiten te zitten. Natuurlijk is een overkapping niet alles, er hoort ook een mooie loungeset erbij! Om het helemaal compleet te maken kun je nog geluidsboxen installeren om lekker van muziek te genieten of misschien wel een leuke podcast.

Nog een groot voordeel van een overkapping is dat je buiten kunt sporten ook als het regent. Zo kun je nog steeds lekker buiten bezig zijn én droog blijven!

Vuurschaal

Het wordt nu ook steeds kouder en wat is er dan relaxter om bij een vuurschaal te zitten met een heerlijke kop warme chocomelk? Je kunt zelfs wat marshmallows halen en deze roosteren over het vuur! Maar wat is een vuurschaal precies? Het is eigenlijk gewoon letterlijk wat het zegt: een schaal met vuur erin. Het zijn vaak ijzeren schalen, waar je hout in legt. Dit steek je vervolgens aan, net als bij een open haard.

Je kunt deze schalen van verschillende merken vinden en designs. Houdt je van wat modernere designs? Dan is Esschert Design een mooi merk om uit te proberen. Je kunt bij hun vuurschalen krijgen in allemaal verschillende modellen, waaronder bijvoorbeeld een wereldbol. Deze unieke designs geven een gezellig sfeer en houden je ook nog eens lekker warm.

Vuurschaal

Hangmat

Ja, zo’n loungebank zit wel lekker. Maar wat je echt niet kunt missen is een hangmat in eigen tuin! Als je al een overkapping hebt is het handig om deze hier ook ergens vast te maken. Of je kunt kiezen voor een hangmat die los staat. Deze kun je dan makkelijk verplaatsen en ook opbergen. Je loopt zo ook minder risico dat je hem niet goed vast heb gemaakt en dat je dan valt. Daar staat niemand op te wachten natuurlijk. Als je eenmaal je hangmat klaar hebt staan kun je heerlijk dutjes doen.

Tover jouw tuin om in een vakantiebestemming met deze tips! Zo kun je ook in deze tijden heerlijk ontspannen. Je kunt zelfs wat vrienden uitnodigen, maar ehh.. niet meer dan 2 gasten hé?

Leestip -> 9 dingen die jou misschien wat gelukkiger kunnen makenBijzonder wonen op Vancouver Island

Feedback: info@mnlk.nl