The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Reptielenhuis de Aarde

2 Mins read

Het kan soms leuk zijn om specifieke dieren te bewonderen. Iedereen heeft namelijk wel een bepaalde voorkeur voor dieren en als je dan naar een reguliere dierentuin gaat, dan ga je vaak voor dat ene dier heen. Maar ondertussen moet je wel allemaal langs andere dieren en is het bijvoorbeeld moeilijk om die specifieke dieren te vinden. Bovendien betaal je dan ook nog eens veel meer geld. Wanneer je echter liefhebber bent van een specifiek soort dier, zoals reptielen, dan is het verstandig om naar reptielenhuis De Aarde te gaan. Dit ‘reptielenhuis’ focust zich enkel op reptielen, waardoor je zeker weet dat je tijd van je leven hebt als echte fan van reptielen.

Reptielenhuis de Aarde

Maar het soort reptiel is natuurlijk heel breed, dus wellicht vraag je je af wat voor soort reptielen er daar zoal te vinden zijn. Enerzijds zijn er hagedissen. Die zijn zeker leuk om te bekijken, want die zie je niet vaak in Nederland in het wild, dus dat is natuurlijk een voordeel te noemen. En wat je helemaal niet in het wild ziet: krokodillen en schildpadden! Gelukkig zijn die wel te bewonderen in het reptielenhuis. Maar er is nog meer dan dat. Veel mensen zijn namelijk echt liefhebbers van slangen, maar ook die laten zich moeilijk in het wild zien hier in Nederland. Maar niet alleen voor mensen die liefhebbers zijn van reptielen komen aan hun trekken, maar ook liefhebbers van amfibieën. Denk daarbij aan padden, kikkers en salamanders. Natuurlijk zijn die ook in het echt te bewonderen, maar deze zijn wel heel speciaal. Er zijn unieke padden, kikkers en salamanders die je hoogstwaarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Echt aan te raden kortom. Ook voor spinnen en dergelijke ben je er op de juiste plek. In principe alle enge dieren! Ook leuk voor kinderen, maar natuurlijk ook gewoon voor volwassenen.

Korting

Natuurlijk is het mogelijk om korting te krijgen voor het reptielenhuis. Op die manier wordt het ook mogelijk om erheen te gaan voor mensen met een kleine portemonnee. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren. Dan is er vaak een kortingsarrangement en wordt er korting per kind gerekend. Naast de gebruikelijke plekken waar je dan heen kunt gaan, is er ook de mogelijkheid om extra faciliteiten erbij te boeken. Denk bijvoorbeeld aan lekker eten of iets dergelijks. Soms kan het ook zo zijn dat de jarige een bepaald cadeau krijgt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is er de mogelijkheid om de plek met groepen te bezoeken. Daarbij geldt: hoe groter de groep is, hoe meer korting er mogelijkheid is per persoon voor het reptielenhuis. Ook is het mogelijkheid om daar extra faciliteiten bij te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een speurtocht voor kinderen. Tegen een klein tarief extra kan dit al geregeld worden. Daarnaast is het reptielenhuis niet alleen voor entertainment, maar kan er ook voorlichting worden gegeven aan scholen. Enerzijds kan een klas op bezoek komen voor een schoolreisje, maar ook vice versa. Dat mensen naar de school komen om voorlichting te geven.

Adres en openingstijden

Het voordeel van het reptielenhuis is dat het op veel verschillende dagen geopend is. Namelijk van woensdag tot en met zondag van 10 tot 6. Wanneer je dus om 10 uur komt heb je 8 uur de tijd om te genieten van alle prachtige dieren die er zijn. Het reptielenhuis is te vinden in Breda en gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Voor actuele informatie verwijzen wij je naar de website: https://www.deaardebreda.nl/nl/home

Feedback: info@mnllk.nl

Lees ook: Als je bijvoorbeeld van zeedieren houdt, kun je naar een reguliere dierentuin maar bijvoorbeeld ook naar het Muzeeaquarium Delfzijl