The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Romantische ballonvaart als date

2 Mins read

Het organiseren van een eerste date vergt niet alleen tijd maar nog belangrijker, het vraagt creativiteit. Je kunt een romantische strandwandeling gaan maken, een diner bij kaarslicht, een rondvaart door de grachten van Amsterdam, een dagje efteling of Artis. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Veel mogelijkheden dus, maar heb je weleens gedacht aan een luchtballonvaart? In dit artikel vind je alles wat je moet weten om de perfecte romantische date te organiseren.

Op een roze wolk

Romantischer kan het toch niet? Tijdens een luchtballonvaart zit je letterlijk met je date op die roze wolk. Intiem samen in een rieten mand op grote hoogte. Samen kun je volledig je hoofd leegmaken, alles stress van alledag van je af laten glijden. Een glaasje bubbels erbij, elkaar diep in de ogen kijken en samen genieten van de meest prachtige uitzichten. Wanneer je voor een ballonvaart aan het einde van de middag kiest kun je misschien ook nog prachtig de zon zien ondergaan. Een luchtballonvaart is een geweldige eerste date die veel indruk zal maken.

Hoogtevrees in een luchtballon

Kun je in een luchtballon hoogtevrees hebben? Het antwoord daarop is kort en krachtig nee. Natuurlijk is het je overgeven aan een enorme bal lucht met daaronder een nogal kleine rieten mand waarin je door de lucht zweeft iets waar je je overheen zal moeten zetten. Veel mensen hebben hoogtevrees als ze op een hoge toren staan, op een ladder of op een galerij. Het verschil met een luchtballonvaart en deze zaken is dat er in een luchtballon geen contact is met de grond. Je kunt het vergelijken met een vliegtuig, er is geen contact met de grond waardoor je geen hoogtevrees zal hebben. Mocht je valangst hebben dan is het een ander verhaal, het gevoel van valangst zul je tijdens een luchtballonvaart niet kunnen onderdrukken.

Wat neem je mee?

Het verschilt natuurlijk in welk jaargetijde je een luchtballonvaart maakt maar makkelijke kleding is een eerste vereiste. Trek zeker niet je nieuwste kleren aan alhoewel je er natuurlijk op je best wilt uitzien voor je date, adviseer haar hier ook over. Makkelijke schoenen en in de winter misschien een paar extra sokken een warme jas en handschoenen. In de zomer kan het goed warm worden zeker ook omdat je een hete brander boven je hebt. Een hoed of pet kan dan uitkomst bieden. En trek in verband met de brander van de heteluchtballon zeker geen brandbare kleding aan zoals bijvoorbeeld nylon.  Nog een tip: neem in de zomer een flesje water mee.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: