The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Schiet 8K video’s met de Samsung Galaxy S21

2 Mins read

De Samsung S21 kopen verzekert je van een kwalitatief zeer goede camera, waarmee je haarscherpe video’s maakt. Met name de camera van de Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een flinke upgrade gehad ten opzichte van zijn voorganger uit 2020. Het maakt dat beelden niet alleen scherper zijn. Ook komen de kleuren in de beelden beter tot hun recht. Ze ogen realistischer, wat de kwaliteit van een video of foto ten goede komt. Dankzij de razendsnelle processor in de drie varianten van de Galaxy S21 stelt het toestel je daarbij in staat om de beelden direct te bewerken en delen via sociale kanalen. Op deze pagina lees je meer over de voordelen die de Samsung Galaxy S21 je biedt.

Prachtige foto’s en video’s maken met de Galaxy S21

Met de Samsung Galaxy S21 maak je video’s in 8K. Deze mogelijkheid maakt de smartphone uniek. Er zijn weinig andere toestellen die deze optie bieden. Het maken van 8K UHD video’s doe je bij een snelheid van 24 fps. Houd er rekening mee, dat het maken van zo’n video flink wat van je (interne) geheugen vergt. Een video in 8K-kwaliteit heeft ongeveer 600 MB nodig per minuut aan beeldmateriaal. Samsung geeft op haar website aan, dat je video’s van maximaal vijf minuten kunt maken in deze kwaliteit. De stabiele OIS-modus en het feit dat het beeld over 33 miljoen pixels beschikt helpen je bij het maken van de mooiste beelden.

Ook 4K UHD video’s zijn van hoge kwaliteit

Naast de mogelijkheid om 8K UHD video’s te maken met de Samsung Galaxy S21, biedt het toestel vanzelfsprekend ook de optie om een 4K UHD video te schieten. Dit doe je op een snelheid van 60 fps. Het toestel is niet het eerste model van Samsung dat deze hoge beeldkwaliteit ondersteunt. Ook met de Samsung Galaxy S20 konden al video’s gemaakt worden op 8K UHD kwaliteit.

Galaxy S21

Redenen om voor de Galaxy S21 (Ultra) te kiezen

Reden om toch voor de Samsung Galaxy S21 (Ultra) te kiezen zit in het feit, dat de processor hiervan flink verbeterd is ten opzichte van de Galaxy S20. Het maakt het toestel onder meer zeer geschikt voor VR- en AR-toepassingen in de toekomst. Daarbij bewerk je video’s en foto’s sneller, schakel je razendsnel tussen verschillende apps, enzovoorts. Een andere verbetering in dit model is de energiezuinigheid van de accu. De Samsung Galaxy S21 zal langer meegaan dan de Samsung Galaxy S20 van vorig jaar.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Hoe werkt Zoom?
Leestip -> Hoe schrijf je een essay? Handige tips en tricks