The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Shelby Original winactie (!) – Authentic Shave gift sets t.w.v. € 119,-

2 Mins read

We schreven al eerder over hoe jij je kaaklijn strakker kunt maken. Nadat jij jouw kaaklijn strakker hebt gekregen wil je deze natuurlijk tonen. Binnenkort kun je er als een echte Peaky Blinder bijlopen zonder huidirritatie of ingegroeide haartjes. Hoe? Hieronder lees je meer!

Volgens Shelby Original ligt het antwoord van huidirritatie en ingegroeide haartjes in het gebruik van inferieure meerbladige (wegwerp)mesjes. Tommy en de andere broers kiezen voor kwaliteit en met dank aan Shelby Original kun jij dit ook doen. Opgericht door drie Nederlands broers die gefrustreerd werden van scheerproducten die niet aan de verwachtingen voldeden. Zij hebben deze frustratie overwonnen door zelf een merk op te bouwen. Bij dit merk, Shelby Original, kan elke man die op zoek is naar kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid terecht.

The Authentic Shave 1

Shelby Original

Het eerste product dat gaat verschijnen is het belangrijkste onderdeel om tot het beste scheerresultaat te komen: het scheermes. Steeds minder mannen maken gebruik van meerbladige scheersystemen. Dit heeft een goede reden. Steeds meer mannen willen af van de frustratie van huidirritatie en ingegroeide haartjes. Daarnaast lijkt dit een goedkope optie, maar op jaarbasis valt het vies tegen.

Na onderzoek vonden de broers van Shelby Original de oplossing om tot het beste scheerresultaat te komen. De klassieke safety razor. Shelby Original heeft het ontwerp van de klassieke safety razor verbeterd en is klaar om het ‘meer mesjes is beter’ gedachtegoed aan diggelen te slaan. Meer mesjes geeft juist meer problemen. Meerbladige scheersystemen trekken aan het haar met het voorste mes en snijden deze vervolgens onder het huidoppervlak af met de overige mesjes. Dit veroorzaakt huidirritatie en ingegroeide haartjes.

Shelby Original

Het beste scheerresultaat, altijd en overal

The Authentic Shave safety razor van Shelby Original snijdt het haar direct op het oppervlak van de huid zonder irritatie te veroorzaken of oneffenheden achter te laten. Daarnaast glijdt de scheerkop zeer licht over de huid waardoor je geen kracht hoeft te zetten. Het scheermes doet het werk.

Ook ligt het scheermes heerlijk in de hand en staat het scheermes als een sieraad in jouw badkamer. Want zeg zelf, deze safety razor staat toch een stuk mooier in jouw badkamer dan een (plastic) meerbladig scheersysteem? Precies. Scheren is een ritueel waar je trots op mag zijn, dus ga voor een topproduct en ontdek hoe heerlijk ontspannen jouw scheerbeleving kan zijn.

Shelby Original

Shelby Original winactie (!) – Authentic Shave gift sets t.w.v. € 119,-

Shelby Original lanceert 22 augustus The Authentic Shave. Om hun lancering te vieren geven zij middels een give away maar liefst 5 Authentic Shave gift sets ter waarde van € 119,- weg. 11 augustus worden de winnaars bekend gemaakt. Jouw Authentic Shave winnen? Klik dan hier. Via deze link kun je meteen meer te weten komen over dit prachtige scheermes en ontdekken hoeveel geld je kunt besparen ten opzichte van meerbladige (wegwerp)mesjes.

Related posts
More #MNLK

Mannen opgelet: dit is wat je moet weten over uiterlijke verzorging!

2 Mins read
Over uiterlijke verzorging voor mannen werd tijden weinig gesproken. Werken aan je uiteindelijke verzorging? Dat was iets waar bijna een taboe op…
More #MNLK

De evolutie van het scheermes

2 Mins read
Wist je dat mensen zich al ruim 100.000 jaar geleden schoren? Archeologen hebben namelijk aanwijzingen gevonden waar dit uit blijkt. De eerste…
More #MNLK

Glad scheren van benen bij mannen (wel of niet doen)

1 Mins read
Bestaat er iets dat fijner is dan een gladgeschoren huid? Vooral als het gaat om de benen van je vriendin? Maar ook…