The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Sim only-abonnementen zijn ontzettend populair, en dat is gezien de voordelen niet zo gek

2 Mins read

Een sim only abonnement is een abonnement waarbij de klant alleen een simkaart ontvangt en geen telefoon. Het idee daarachter is dat je als consument veel geld kunt besparen, aangezien je geen dure telefoon hoeft te kopen en alleen betaalt voor de diensten die je gebruikt.  Er zijn verschillende soorten sim only-abonnementen beschikbaar op de markt, elk met zijn eigen unieke voordelen en nadelen.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van de meest voorkomende soorten sim only-abonnementen: 

1. Maandelijks opzegbaar sim only abonnement: Dit type sim only-abonnement geeft je de vrijheid om op elk moment op te zeggen, zonder enige verplichting. Dit is perfect voor mensen die flexibiliteit willen en niet vast willen zitten aan een lange contractperiode, bijvoorbeeld omdat ze maar tijdelijk in Nederland verblijven.

2. Contract sim only-abonnement: Bij dit type sim only-abonnement zit je vast aan een contractperiode van 12 tot 24 maanden. Hierdoor is het goedkoper dan een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement, aangezien de aanbieder je beloont voor je trouw.

3. Onbeperkt sim only-abonnement: Dit type sim-only abonnement biedt onbeperkt bellen, sms’en en internetten tegen een vast maandelijks tarief. Dit is perfect voor mensen die veel bellen en internetten en die niet willen vastzitten aan beperkingen. Dat is bijvoorbeeld handig als je regelmatig lang moet reizen. 

4. Databundel sim only-abonnement: Bij dit type sim only-abonnement betaal je voor een bepaalde hoeveelheid data en kun je daarna extra data bijkopen als je dit nodig hebt. Dit is perfect voor mensen die veel onderweg zijn en veel gebruik maken van mobiel internet.

iPhone 12 mini

De voordelen van een sim only-abonnement zijn talrijk. Enkele voorbeelden zijn: 

1. Kostenbesparing: Een van de grootste voordelen van een sim only-abonnement is dat het goedkoper is dan een abonnement met telefoon. Je hoeft namelijk geen dure telefoon aan te schaffen, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.

2. Flexibiliteit: Een sim only-abonnement biedt je de flexibiliteit om op elk moment over te stappen naar een andere aanbieder of om het abonnement op te zeggen als je niet tevreden bent. D

3. Keuze uit verschillende abonnementen: Er zijn verschillende soorten sim only-abonnementen beschikbaar, waaronder onbeperkt, met een databundel of met een beperkt aantal minuten en sms‘jes. Hierdoor is er voor elke gebruiker een geschikt abonnement beschikbaar.

4. Eigenaar blijven van je telefoon: Als je al een telefoon hebt die goed werkt, kun je dit toestel gebruiken in combinatie met een sim only-abonnement. Hierdoor hoef je geen nieuwe telefoon aan te schaffen.

5. Snelheid en kwaliteit: De snelheid en kwaliteit van je mobiele verbinding hangt af van het netwerk van de aanbieder en niet van de telefoon. Dit betekent dat je met een sim only-abonnement kunt genieten van dezelfde snelheid en kwaliteit als met een abonnement met telefoon.

6. Minder afhankelijk van hardware: Als je een abonnement met telefoon hebt, ben je afhankelijk van de telefoon die daarbij wordt aangeboden, dit kan bijvoorbeeld een iPhone zijn of een ander merk. Bij een sim-only abonnement kies je zelf. 

Kortom, een sim only-abonnement heeft veel voordelen en kan voor sommige mensen de perfecte uitkomst zijn. Vergelijk de abonnementen met elkaar om tot een besluit te komen wat het beste bij je past.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Een perfect voorbeeld van Functioneel Materialisme: de Huawei P20 Lite!

2 Mins read
De prachtige Huawei P20 Lite smartphone is het ultieme voorbeeld van mijn gedachtegang/filosofie waarmee ik jullie recent kennis mee heb laten maken. Functioneel Materialisme…