The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Slaapexpert Floris Wouterson over goed slapen en beter presteren (Eindbazen podcast #166)

1 Mins read

Floris Wouterson is dé slaapexpert van Nederland. De enige Slaap Performance coach van Europa. Auteur van het boek SuperSlapen. Beter slapen begint bij deze eindbaas: Floris Wouterson!

Als ervaringsdeskundige in slecht slapen kwam Floris tot het inzicht: je kunt nog zo goed eten en bewegen, als je slecht slaapt voel je je belabberd. Slapen is dus veel belangrijker dan eten en bewegen samen! Maar waarom is slaap zo belangrijk?

Kun je slaap inhalen? En hoeveel schade kan een slaappilletje nou aanrichten? Floris vertelt ons over de oorzaken van slecht slapen en de werking van slaapmedicatie. Over hoe slecht slapen je levensduur verkort en hoe nachtdiensten je bioritme volledig verstoren. We praten over de processen die je lichaam start tijdens je slaap, het tracken van je slaap met een smartwatch, terugkerende dromen waarin je in een put valt en het effect van snurken. De oplossing is niet ingewikkeld: Floris presenteert 8 ingrediënten die je slaap beïnvloeden. Zijn onlangs ontwikkelde slaapdetox helpt je het knelpunt te vinden en jezelf te resetten. Benieuwd naar alle ins en outs rondom slapen? Dan is dit de podcast voor jou!

Check ook: Focus-guru Mark Tigchelaar was te gast bij de podcast van Eindbazen!
Related posts
More #MNLK

Dit zijn de negatieve gevolgen van te weinig slaap

2 Mins read
Slaap is een belangrijk factor voor een comfortabel leven. Ons lichaam heeft voldoende tijd nodig om te herstellen en opnieuw tot rust…
Business & Luxury #MNLK

Slecht slapen is voorbij met de Dreamlight Pro ($300)

1 Mins read
Vandaag de dag telt elke seconde en moet ten volste benut kunnen worden. Als er gevraagd wordt hoe het is, dan wordt…
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Hoger energieniveau krijgen?

1 Mins read
Soms lijkt het alsof er niet genoeg uren in een dag zitten. Veel mensen leven een gejaagd leven met veel stress. Het…