Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Slaapexpert Floris Wouterson over goed slapen en beter presteren (Eindbazen podcast #166)

1 Mins read

Floris Wouterson is dé slaapexpert van Nederland. De enige Slaap Performance coach van Europa. Auteur van het boek SuperSlapen. Beter slapen begint bij deze eindbaas: Floris Wouterson!

Als ervaringsdeskundige in slecht slapen kwam Floris tot het inzicht: je kunt nog zo goed eten en bewegen, als je slecht slaapt voel je je belabberd. Slapen is dus veel belangrijker dan eten en bewegen samen! Maar waarom is slaap zo belangrijk?

Kun je slaap inhalen? En hoeveel schade kan een slaappilletje nou aanrichten? Floris vertelt ons over de oorzaken van slecht slapen en de werking van slaapmedicatie. Over hoe slecht slapen je levensduur verkort en hoe nachtdiensten je bioritme volledig verstoren. We praten over de processen die je lichaam start tijdens je slaap, het tracken van je slaap met een smartwatch, terugkerende dromen waarin je in een put valt en het effect van snurken. De oplossing is niet ingewikkeld: Floris presenteert 8 ingrediënten die je slaap beïnvloeden. Zijn onlangs ontwikkelde slaapdetox helpt je het knelpunt te vinden en jezelf te resetten. Benieuwd naar alle ins en outs rondom slapen? Dan is dit de podcast voor jou!

Check ook: Focus-guru Mark Tigchelaar was te gast bij de podcast van Eindbazen!
Related posts
More #MNLK

Ontdek de Boeiende Wereld van Populaire Podcasts op Spotify

2 Mins read
Podcasts zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire vormen van entertainment en informatievergaring. En Spotify, een van ’s…
Sport & Lifestyle #MNLK

Het Belang van Rust: Hoeveel Slaap Heeft een Volwassene Gemiddeld Nodig (+ Tips)

2 Mins read
Slaap is een essentieel onderdeel van ons leven, net zo belangrijk als voeding en lichaamsbeweging. Toch worstelen veel volwassenen met een gebrek…
Business & Luxury #MNLK

Ontdek deze 5 podcasts voor ondernemers

2 Mins read
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Een van de manieren om dit…