3 fantastische sloepen om deze zomer mee te shinen!

Mooiste sloepen

Zie je jezelf deze zomer ook al dobberen op het water? Maar, een jacht ligt niet meteen binnen de mogelijkheden? Waarom niet overwegen een sloep aan te huren of aan te schaffen? Wij spotten alvast enkele prachtige exemplaren met bijhorend prijskaartje. Laat je in dit artikel verrassen en bekijk de fantastische sloepen waarmee je waanzinnig kunst shinen!

Shinen in één van deze sloepen?

Waterdream S-850 Speedster

Ben je op zoek naar de kick van snelheid? Dan zit je met dit exemplaar alvast goed. Volgens de Nederlandse bouwers is de s-850 Speedster dan ook de snelste sloep ter wereld. Met 80 kilometer per uur en een prachtig, met de hand gebouwd, design is deze sloep een echte parel. Maar, dan wel een exclusieve parel. Wereldwijd bestaan er slechts vijf exemplaren. Wil jij één van deze vijf s-850 Speedster’s in je bezit, dan tel je best 190.000 Euro neer.

Damsko 750

Dat Nederlands heer en meester is wat betreft het bouwen van sloepen wordt met de Damsko 750 nog extra bevestigd. Deze robuuste, alminium sloep heeft een prachtige afwerking en springt meteen in het oog. Ook de snelheid kan tellen. De Damsko 750 heeft dan ook een topsnelheid van 75 kilometer per uur. En jawel, je kan zelfs een barbeque aan de sloep laten bevestigen. Vanaf 90.000 Euro ben je eigenaar van dit trendy exemplaar.

Maxima 620 Tender

Hoeft het voor jou niet op topsnelheid? Ben je al tevreden met een typisch authentiek karakter? Dan is de Maxima 620 Tender uniek in zijn soort. Hij bezit alles wat een degelijke sloep dient te hebben en is ideaal voor een pleziervaartje in stijl. Bovendien hoef je voor dit exemplaar een pak minder te investeren. De Maxima 620 Tender heb je reeds in je bezit vanaf 24.000 Euro.