The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Smartphone hoesje of iPad hoes nodig?

2 Mins read

Heb jij net een nieuwe smartphone of iPad gekocht? Dan is het aanschaffen van een goed hoesje een volgende stap. Sinds tien jaar zijn telefoonhoesjes een enorme markt geworden. Voor elke telefoon is een passend hoesje te vinden in honderden diverse prints en vormen. Denk aan een hoesje in de vorm van Dobby uit Harry Potter, met oren en al! Of gewoon een casual grijs hoesje dat je open kunt vouwen. In bijna elke telefoonwinkel of reparatie winkel zijn ze dan ook in overvloeden te verkrijgen. De vraag is echter: wat voor een iPad hoes of smartphone hoesje koop je?

Een iPad hoes goedkoop met kleurtje

Een hoesje voor je iPad kun je al voor enkele euro’s kopen. Deze plastic hoesjes zijn vaak voorzien van een handig kliksysteem, zodat je de iPad er enkel in hoeft te drukken. Aan de voorkant zit dan een plastic kapje dat je over het scherm legt. Hierdoor is het scherm beschermd tegen krassen. Goedkopere hoesjes maken echter gebruik van dunner plastic, dus het hoesje zal vele malen sneller slijten. Ook valt het hoesje gemakkelijk open en kent het weinig extra mogelijkheden, zoals een magneetsluiting of een handige sta-functie.

Een goede iPad hoes bestellen

Een goede iPad hoes of smartphone hoesje bestaat vaak uit dikker plastic of leer, wat zorgt dat je telefoon of iPad goed beschermd wordt. Het stevige materiaal zorgt ook dat het hoesje langer mee zal gaan. Een goede iPad hoes kent vaak ook extra mogelijkheden, zoals een handige magneetsluiting. Het hoesje klikt hierdoor ‘vast’ aan de telefoon wanneer je deze sluit. Dus het hoesje zal niet zomaar openvallen en het scherm blootstellen. Ook hebben hoesjes de mogelijkheid de telefoon een signaaltje te geven wanneer je het opent. Bij het openen van het hoesje, gaat dan bijvoorbeeld je scherm aan. Hoesjes van Samsung en Apple kennen deze techniek al.

Een iPad hoes met sta mogelijkheid

Het stevige plastic of leer van betere hoesjes maakt ze niet alleen veiliger, maar geeft ook meer mogelijkheden. Zo wordt het steviger plastic vaak voorzien van een handige knikhoek. Daardoor kun je de iPad hoes zo buigen dat je de iPad rechtop kunt zetten zonder dat je hem telkens vast hoeft te houden. Dat is wel zo handig als je een serie aan het kijken bent! Bestel je eigen hoesje gemakkelijk en snel online, of bezoek een telefoonwinkel. Voor elke telefoon is een passend hoesje te vinden dat voldoet aan jouw wensen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Delftse start-up lanceert Unpluq: de sleutel tot minder smartphone afleiding

Related posts
More #MNLK

Bescherm je iPhone 11 met een stijlvol hoesje

2 Mins read
De iPhone is al jarenlang een van de populairste telefoons ter wereld en steeds wanneer er een nieuw model verschijnt loopt het…