The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLK

Speel met de iconische Pokémon Pikachu op de Nintendo Switch

1 Mins read

Al meer dan twintig jaar is Pokémon één van de populairste spellen. Begonnen als een serie is dit uitgegroeid tot een historisch programma. Films, serie, merchandise en dus ook spellen. Je kan het zo gek niet bedenken en er is iets van Pokémon te krijgen. De Nintendo Switch kan hier natuurlijk niet in achterblijven en heeft op dit moment al meerdere spellen uitgebracht.

Pokémon Sword

Al rondlopen in de wereld van Gelar beleef je de spannendste avondturen. De omgeving van dit grote landschap is prachtig. Hoge bergen, drukke steden, diepe bossen en prachtig heuvellandschap. Dit spel heeft het allemaal. Je doel in dit spel is om een echte Pokémon meester te worden. Je kan diverse gyms bezoeken en daar een duel aangaan.

Dit avontuur hoef je niet in je eentje te beleven. Voordat je het spel begint kan je kiezen uit drie legendarische Pokémon: Grookey, Scorbunny en Sobble. Al deze Pokémon hebben hun sterke en zwakkere kanten. Kies de juiste Pokémon en ga de duels aan. Alleen op die manier kun je de meester worden van Pokémon Sword.

Let’s Go, Pikachu!

Je gaat als een beginnende trainer de wereld van Kanto verkennen. Vergezeld met de iconische Pokémon Pikachu probeer je de beste trainer te worden. Terwijl je de wereld van Kanto verkent kun je verschillende Pokémons vangen en toevoegen aan je team. Het vangen is alleen niet gemakkelijk. Je moet rekening houden met een hoop verschillende factoren. Je moet goed mikken en een echte gooi beweging maken om een Pokémon te vangen. Hoe je dit doet heeft groot effect op de vangkans. Pikachu zal in dit spel niet van je zijde wijken. Hij blijft samen met jou door de wereld lopen.

De bang die je met Pikachu hebt is erg belangrijk voor het verloop van het spel. Zo kan je met hem spelen en aaien om deze band te versterken. Met geheime technieken die Pikachu hierdoor kan oppakken zal hij je leven makkelijker kunnen maken. Deze speciale vaardigheden zorgen er bijvoorbeeld voor dat je sneller door de wereld kan reizen. Ook speciale aanvallen die je later nodig hebt kunnen daardoor geleerd worden.

Check ook: NBA 2K21 – Release – gameplay en meer!Check de gameplay van Watch Dogs Legion

Related posts
Gaming #MNLK

De Nintendo Switch is de spelcomputer voor iedereen

1 Mins read
Op het moment dat wij dit schrijven, is de Nintendo Switch hard op weg om een van de meest succesvolle spelcomputers aller…
Gaming #MNLKMore #MNLK

Voor je innerlijke EDM-ariest: Avicii Invector Encore Edition verschijnt bijna

1 Mins read
Gamers en Avicii-fans, opgelet! Na het succes van Avicii Invector dat verscheen voor de Xbox One, Playstation 4 en PC in december…