The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Spotify is echt overal te luisteren!

1 Mins read

Spotify heeft bijna 3 miljoen betalende gebruikers in Nederland. Logisch ook, want de muziekdienst maakt het mogelijk om je favoriete muziek op zo goed als elk apparaat en op zo goed als elk moment te beluisteren. 

De vele mogelijkheden om Spotify te luisteren

Van pc tot tablet tot smartphone, het kan allemaal en Spotify discrimineert niet! De muziekdienst is namelijk beschikbaar voor iPhone en Android-smartphones, voor pc en MacBook, maar ook voor de verschillende tablets die er op de markt te vinden zijn. De ervaren luisteraar kent deze opties vermoedelijk wel al en maakt er lustig gebruik van, maar wist je dat er nog mogelijkheden zijn? We leggen het even uit aan de hand van jouw gemiddelde dag als modelburger.

Om 6 uur sta je voor dag en dauw op om te joggen. Dankzij je Smartwatch, Fitbit of draadloze oortjes heb je namelijk rechtstreeks toegang tot je sportieve afspeellijst , waardoor je geen smartphone meer mee hoeft te zeulen. Bij thuiskomst knallen de meezingers uit je luidsprekers tijdens een verkwikkende douche. Spotify Connect laat je dan ook toe om de dienst rechtstreeks via een luidspreker of geluidssysteem zoals Google Home, Google Nest of Sonos te gebruiken.

Via bluetooth of een kabeltje

Daarna vertrek je na een gezond ontbijt naar je werk. Wel zo leuk dat je geliefde afspeellijsten ook onderweg kunt blijven luisteren dankzij de ingebouwde app in je wagen of via je smartphone dankzij Bluetooth of een kabeltje. Zo kan je op de heenweg voor een ontspannend deuntje kiezen en op de terugweg voor harde rock om die stressvolle, maar succesvolle dag van je af te schudden. Eenmaal thuis zie je je vriend/vriendin rustig op de bank zitten met een spelletje op de Playstation of Xbox. Tijdens het gamen klinkt diens favoriete muziek op de achtergrond, want ook op deze apparaten is Spotify beschikbaar.

Op de Smart-TV

Maar er moet natuurlijk nog gegeten worden! Je stapt over naar Spotify via je smart-TV en gaat aan het koken. Even later, onder het genot van een glas wijn, een leuk gesprek en rustgevende loungemuziek geniet je van je maaltijd. Later die avond bespreek je met je vriendengroep via een shared session en jullie gemeenschappelijke afspeellijst welke hits onmisbaar zijn voor jullie houseparty volgende week. Zo zie je maar, Spotify is Everywhere.

Feedback -> info@mnlk.nl

Related posts
Cars & Tech #MNLK

De voordelen van een smartwatch – ontdek ze allemaal!

2 Mins read
Je wil altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Tegenwoordig zijn we allemaal met niets anders bezig dan het refreshen…
Relax & Travel #MNLK

Hoe de Videoland app downloaden?

2 Mins read
Je loopt de Videoland binnen, kijkt rustig rond en zoekt naar een leuke film voor vanavond. De televisie programmering valt tegen en…
Cars & Tech #MNLK

Tal van mogelijkheden met de nieuwste Apple Watch (5)

1 Mins read
De Apple Watch Series 5 draagt bij aan een goede gezondheid. Zo houden Activiteit-ringen je vorderingen bij en wordt je gestimuleerd om…