The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Star Warsfans en gamers opgelet: Star Wars: Squadrons komt eraan

1 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Star Warsfans en gamers opgelet: Star Wars: Squadrons komt eraan

1 Mins read

Wie fan is van Star Wars en daarnaast graag de gamecontroller oppakt, kan zijn hart ophalen. Op twee oktober verschijnt Star Wars: Squadrons voor Windows, Xbox One en PlayStation 4. Extra leuk: de PC- en PS4-versies kun je spelen met vr-bril.

Star Wars: Squadrons

In de singleplayermodus van dit vliegspel speel je vanuit cockpitview de rol van Case Kassandora (Galactic Empire) of Rao Highmoon (New Republic) en los je missies op die steeds moeilijker worden. Je kunt Star Wars: Squadron ook spelen in multiplayermodus. Kies zelf uit Dogfight Mode, een deathmatch tussen twee teams van vijf spelers, of Fleet Battles, waarin gevechten plaatsvinden in fases. In deze modus begin je met een dogfight, val je daarna met je team Capital Ships aan en vernietig je als laatst het vlaggenschip van de tegenstander.

Het spel biedt acht speelbare ruimtevaartuigen. Zo vind je de Tie Figher, The Reaper, The Interceptor en Tie Bomber uit de Galactic Empire en zijn van de New Republic de X-Wing, A-Wing, U-Wing en Y-Wing aanwezig. In de multiplayermodus kies je je eigen voertuig op basis van snelheid, vuurkracht en sterkte. Door jezelf een weg door het spel te banen, speel je daarnaast verschillende opties vrij op je personage aan te passen.

De snelheid, details en prachtige visuals zijn heel sterk aanwezig in de trailers die wij tot zover gezien hebben. Er is veel aandacht besteedt aan de audio- en visuele kwaliteit en verschillende spelmogelijkheden. Star Wars: Squadron is op deze manier een veelzijdige game die in elke gamer wel iets aanspreekt. Of zoals de creative director van Motive Studios, Ian Frazier, het zei: “At the end of the day, our focus isn’t on checking the boxes of any particular genre – our goal was simply to capture that core fantasy of being a Star Wars ace pilot and bringing that to life”.

Check hier de trailer:

Koop de game vanaf twee oktober voor €40,-.

Leestip -> Ervaar de echte race thrills met Dirt 5 & Voor je innerlijke EDM-ariest: Avicii Invector Encore Edition verschijnt bijna