The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Stel besluit een maand lang te stoppen met internet; dit is wat er met hen gebeurde!

1 Mins read

We zijn allemaal verslaafd aan het scherm. Of het nou je smartphone, je televisie of je computer is, we spenderen nagenoeg allemaal teveel uren per dag achter een fel blauw scherm dat ons voedt met informatie en vermaak. En die verslaving, of je het nou wil erkennen of niet, maakt ons er niet per se gelukkiger op. Wat als je voor een maand zou stoppen?

Het gezin van het Youtube-kanaal WheezyWaiter besloot een maand lang te kappen met het internet. De aanloop naar dit experiment en de behaalde resultaten bespreken ze op komische wijze. De vliegensvlugge editing en herkenbare situaties zorgen ervoor dat je de komende 13 minuten geen seconde verveelt.

“Oh god. The life we are living is so ridiculous. Our problems are soooo silly…”

Lees ook: Komische Youtuber Wheezy Waiter stopte een maand lang met suiker
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Geld besparen door over te stappen van internet provider

2 Mins read
Kijk jij net als veel anderen niet meer om naar je internet abonnement? Het wordt maandelijks van je rekening afgeschreven en het…
Cars & Tech #MNLK

5x tips om de beste smartphone voor jezelf te kiezen

3 Mins read
Nieuwe smartphone nodig? De zoektocht naar een telefoon is lang niet altijd makkelijk. Je wilt tenslotte dat je hier de juiste keuze…
Cars & Tech #MNLK

Aan welke criteria moet het internet bij jou voldoen?

2 Mins read
Binnen veel bedrijven is men grotendeels afhankelijk van het internet. Ligt het internet even plat, dan kan dit voor veel vertraging zorgen….