The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Studeren! Wat nu?

2 Mins read

Je gaat studeren of je bent net begonnen met een nieuwe studie; top! Er is heel wat waar je aan moet denken. Dit ligt natuurlijk aan de studie die je gekozen hebt, de stad waar je naartoe gaat en of je al een soortgelijke opleiding hebt gevolgd. De belangrijkste zaken waar je aan moet denken wanneer je gaat studeren, lees je in deze blog!

Waar gaat de reis naartoe?

Waar ga je studeren? Woon je daar ver vandaan of kun je op en neer reizen? Wanneer je ver moet reizen is het verstandig om een kamer te zoeken die dichter bij school is. Zo bespaar je een hoop tijd en hoef je niet zo vroeg op in de ochtend.

Verplichte literatuur

Hoogstwaarschijnlijk heeft je opleiding of studie een literatuurlijst met verplichte literatuur opgesteld. Kijk goed naar jouw opleidingsjaar en welke boeken hier noodzakelijk zijn. Zo begin je goed voorbereid aan je studie. Denk trouwens ook aan goede en sterke tas waar al je boeken en studiemateriaal in past!

Een goede laptop

Voor vrijwel elke studie is een goede laptop enorm belangrijk. Bedenk goed waarvoor je de laptop nodig hebt. Gebruik je de laptop alleen voor je studie of wil je er ook mee kunnen gamen? Dit heeft invloed op het soort laptop dat je nodig hebt. Ook de soort studie die je doet heeft invloed op de soort laptop die je nodig hebt. Doe je een creatieve opleiding en ga je veel gebruik maken van Adobe programma’s? Dan heb je waarschijnlijk een sterke laptop nodig waar die programma’s goed op werken. Om te voorkomen dat je tijdens het eerste jaar al een nieuwe laptop moet aanschaffen, is het verstandig om hier vooraf goed over na te denken.

Stel je laptop zelf samen

Om zeker te weten dat je laptop bij je past, kun je de laptop zelf samenstellen. Een laptop samenstellen doe je bij  BTO. Zo heb jij gegarandeerd een laptop die bij je past en die past bij de opleiding die je doet. Zo maak je meteen een goede start. Hoeft het beeldscherm voor jou niet zo groot te zijn? Kies dan voor een 14 inch laptop. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel geheugen de laptop moet hebben en wat de opslagcapaciteit is. De prijzen worden direct aangepast bij elke keuze die je maakt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je de laptop wil bestellen. Daarnaast kun je je laptop direct voorzien van bijbehorende accessoires. Zo heb je in één bestelling alles in huis!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Maak je thuiswerkplek ultiem comfortabel met deze tips

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Wat is het verschil tussen HDD en SSD?

1 Mins read
Een HDD, of harde schijf, is een opslagapparaat dat mechanische platen en een bewegende lees- en schrijfkop gebruikt om toegang te krijgen…
Cars & Tech #MNLK

Het verschil tussen Core i5 en Core i7

1 Mins read
In 2006 maakten de eerste processors van Intel hun intrede. Dat betekent dat kinderen die in datzelfde jaar geboren zijn nu oud…
Cars & Tech #MNLK

Handige tip: AirPods verbinden met je laptop!

1 Mins read
Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord, en er is een grote kans dat je ze zelfs al in huis hebt:…