Cars & Tech #MNLK

Tal van mogelijkheden met de nieuwste Apple Watch (5)

1 Mins read

De Apple Watch Series 5 draagt bij aan een goede gezondheid. Zo houden Activiteit-ringen je vorderingen bij en wordt je gestimuleerd om minder te zitten, meer te bewegen en dagelijks te trainen. De smartwatch verzamelt uitgebreide work-outgegevens, heeft gps en is waterbestendig tot vijftig meter. Ook kun je met de Apple Watch Series 5 snel je hartslag checken en je hartritme monitoren met de Ecg-app. Met de nieuwe Geluid-app word je gewaarschuwd als de hoeveelheid decibel schadelijk is voor je gehoor. Deze functie is bijvoorbeeld erg handig als je naar een festival gaat. De app helpt een levenslange gehoorbeschadiging voorkomen.

Vele mogelijkheden met de nieuwste Apple Watch

Naast het stimuleren van een sportieve levensstijl biedt de Apple Watch Series 5 je nog tal van mogelijkheden. Zo heb je de Apple Store gewoon om je pols. Onderweg kun je nieuwe apps vinden en downloaden. Ook helpt deze smartwatch je connected te blijven, waar je ook bent. Je kunt zowel bellen, berichten versturen als muziek luisteren met de Apple Watch Series 5.

Ook kun je gemakkelijk en snel betalen met Apple Pay. Je houdt gewoon even je smartwatch tegen de pinautomaat. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je op het station nog even snel een koffie-to-go wilt halen voordat je trein vertrekt.

YouTube video

Muziek luisteren

Als je de Apple Watch combineert met je AirPods kun je ook muziek, podcasts en audioboeken luisteren zonder dat je je Iphone daarvoor nodig hebt. De smartwatch heeft tegens een kompas, zodat je altijd en overal op koers blijft. Verder kun je Siri raadplegen met je Apple Watch. De smartwatch kun je zelf naar je eigen smaak samenstellen. Je kunt zowel de kast als het bandje zelf combineren. Zo maak je je Apple Watch uniek.

Met de Apple Watch Series 5 heb je tal van mogelijkheden. Deze smartwatch stimuleert een sportieve levensstijl en draagt daardoor bij aan een goede gezondheid. Ook biedt het product je tal van handige gadgets, zoals betalen met Apple Pay en het downloaden van apps met je smartwatch. De Apple Watch Series 5 is daarom het overwegen waard.

Feedback: info@mnlk.nl

Check ook -> Airpods
Check ook -> Spotify streams

Related posts
More #MNLK

Wist jij dat een smartwatch kan helpen voor een betere nachtrust? 

2 Mins read
Iedereen heeft weleens van die nachten waarin het lijkt alsof de slaap maar niet wil komen. Gedachten malen door je hoofd, stress…
Cars & Tech #MNLK

Wat zijn slimme features van een Apple Watch?

2 Mins read
Wil je een smartwatch kopen? Je hebt veel designs om uit te kiezen. Misschien zie je door de bomen het bos niet…
More #MNLK

De populairste telefoonaccessoires van dit moment

2 Mins read
Iets wat 100 jaar geleden nog niet gebruikt werd, maar tegenwoordig niet meer weg te denken is: de telefoon. Het is niet…