The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

The Biggest Fitness Lie: een komische video die de waarheid blootlegt over buikvet

1 Mins read

De afgetrainde Scooby was het even helemaal zat met alle leugens op het internet wat betreft buikvet verliezen. Hij besloot een erg geinige video te posten over dit fenomeen.

De editing is bijzonder komisch en nogal amateuristisch, maar zijn boodschap is wel de harde waarheid die wij allen moeten accepteren: buikvet verlies je niet met een magische pil of een bepaalde oefening. Laat je niet wijs maken door al die oplichters en magazines dat je buikvet lokaal kunt verliezen. Dat bestaat namelijk niet.

Check ook: Afvallen doe je snel en makkelijk met deze 5 gouden tips!

De formule voor buikvet

Het komt er simpelweg op naar dat je minder moet eten dan je onderhoud, wat meer moet bewegen en dat je dan – door dat je dat dagen en weken en maanden achtereen doet – langzamerhand af begint te vallen. Pas nadat je vele kilo’s hebt verloren, zullen langzamerhand je buikspieren zichtbaar worden.

Je kan een dikke sixpack hebben, maar als er een laag buikvet overheen zit, zul je die nooit en te nimmer te zien krijgen. Dus heren, de komende weken of zelfs maanden iets minder eten en vaker naar buiten! Zo simpel is het, maar makkelijk beslist niet. Succes.


Check ook: Bereken je caloriebehoefte met de handige tool van Clean Nutrition (de site van Joel Beukers!)
Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
More #MNLK

3 verschillende sporttassen voor heren

2 Mins read
Afhankelijk van de activiteit die je van plan bent in de sportschool te doen, zal het zeer waarschijnlijk bepalen welk type sporttas…