The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLKMind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

The Buff Dudes proberen 30 dagen vegetarisch te eten

1 Mins read

De afgetrainde eindbazen van het duo The Buff Dudes zijn niet vies van een experiment om te testen of het hen sterker, frisser, productiever en simpelweg beter maakt. Vandaag op het menu; 30 dagen vegan!

Het vegetarische dieet houdt in dat je totaal géén dierlijke producten meer eet. Naast géén vlees, vis en kip dus ook geen yoghurt, eieren en melk. De afgetrainde spierbundels die normaliter aardig wat dieren verslinden, hebben zichtbaar moeite met de uitdaging. De (komische) heren nemen ons in de onderstaande video mee naar onder andere de supermarkt om te laten zien wat ze dan wél gaan eten. Aardbeien, bananen, broccoli, noten, blauwe bosbessen, havermout, amandelen en allerlei vegetarische varianten van hun dierlijke dieet worden in het mandje gestopt. Deze voedzame items zijn ongedacht of je dierlijke producten eet of niet, sowieso een must voor een gebalanceerd en voedzaam dieet. De mannen hebben zelfs een vegetarische whey shake om het experiment zo goed mogelijk te vervullen. Respect!

Fit, fris en stijlvol voor the big day

Een goede reden om het vegetarische dieet te volgen kan onder andere zijn om wat kilo’s kwijt te raken. Veel groente en fruit eten is immers laag in calorieën, erg vullend en voedzaam, waardoor je als resultaat na enkele weken al gestaag af zult vallen. Ga je bijvoorbeeld over een maand trouwen en wil je nog snel even 3-5 kilo’s zien verdwijnen? Overweeg dan een vegetarische periode waarin je vooral minder calorieën dan normaliter tot je neemt en je vette (dierlijke) hap vervangt met juist groente, fruit, water, bonen en zaden.


Lees ook: The Game Changers: vanaf vandaag kun je deze inspirerende documentaire bekijken!
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe ziet het dieet van een bodybuilder eruit?

2 Mins read
Zoals we inmiddels weten is bodybuilden een lifestyle waarbij voeding van groot belang is. Om spiermassa op te bouwen moet je je…
Sport & Lifestyle #MNLK

Je spieren herstellen na een training; hoe doe je dat?

2 Mins read
Op het moment van je training heb je vaak niet in de gaten dat je spieren er een enorme klap van gaan…
Drinks & Food #MNLK

Jackfruit eten als vleesvervanger?

2 Mins read
Eet je veganistisch of vegetarisch? Dan is de kans groot dat je weleens hebt gehoord van jackfruit. Het is een exotische fruitsoort…