The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

The Crown: 4e seizoen van de serie wint trailer en heeft al bevestigd première datum

1 Mins read

Seizoen 4 van The Crown, van Netflix, won een trailer en een première datum. De serie over de Engelse monarchie komt op 15 november 2020 op het streaming platform aan. Daarna is al aangekondigd dat de productie een jaar lang stil zal liggen, dat wil zeggen dat het 5e seizoen pas in 2022 zal worden getoond. Daarom is het noodzakelijk om te profiteren van deze lancering, omdat de voortzetting niet zo snel zal aankomen.

In de kleine trailer van The Crown 4e seizoen zien we Olivia Colman als de imposante koningin Elizabeth II. In haar toespraak merkt het personage op dat de Engelse monarchie niet kan falen, wat de grote verantwoordelijkheid last aantoont waarmee de koningin al in de serie wordt geconfronteerd.

Meer details over The Crown’s 4e seizoen trailer

Naast Colman zien we nog andere castnamen van The Crown in de trailer. Gillian Anderson (uit The X-Files) speelt Margaret Thatcher, terwijl Emma Corin Prinses Diana speelt.

Later wordt de prinses gezien in haar trouwjurk, klaar om haar verbintenis met prins Charles te bezegelen. Daarnaast zijn de opkomst van Thatcher tot de positie van premier en de moeilijke relatie tussen Diana en Charles enkele van de punten die in het 4e seizoen van The Crown aan de orde moeten komen. Imelda Staunton zal dan Colman opvolgen op de Britse koninklijke troon.

Productie en Filmen

De productie was in staat om de verfilming van het vierde jaar van de serie af te ronden die het verhaal vertelt van het bewind van Elizabeth II vóór de verergering van de nieuwe coronavirus pandemie. Dit zal de laatste etappe zijn met de huidige cast, waaronder Olivia Colman en Helena Bonham Carter (Prinses Margaret).

De volgende twee seizoenen zou het tijd moeten kosten om te debuteren vanwege de pandemie. Het vijfde seizoen zou in 2022 beschikbaar moeten zijn, voor dit seizoen zijn de actoren al bevestigd:

  • Imelda Staunton (“Harry Potter”) als Elizabeth;
  • Lesley Manville (“Phantom Thread”) als Margaret;
  • Jonathan Pryce (“Game of Thrones”) als Phillip;
  • Elizabeth Debicki (“Guardians of the Galaxy 2”) als Diana.

Leestip -> 10 films van Robert De Niro die je gezien moet hebbenDe 5 beste films van Paul Newman volgens onze redactie

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Deze serie is de duurste die Netflix ooit maakte

2 Mins read
Series zijn tegenwoordig duurder dan ooit. Producenten hebben ook geen keuze omdat we leven in het peak tv tijdperk. Zenders, producenten en…