The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

The Fitness Chef deelt informatieve tegeltjes over voeding op Instagram

1 Mins read

Graeme Tomlinsom, beter bekend op Instagram als The Fitness Chef, informeert zijn volgers dagelijks met praktisch advies over voeding, diëten en ‘foodmyths’. Dit doet hij door leuke tegeltjes te delen die makkelijk te begrijpen zijn.

Hij noemt zichzelf ook wel een Evidence Based Nutrition Coach, oftewel: een held die met onderbouwing informatie kan uitdelen over de complexe wereld van voeding. Wat is nou werkelijk goed voor je? Wat moet je wél eten en wat écht niet? En hoeveel calorieën zitten er eigenlijk in bepaalde items?

Zijn boodschap komt er met name op neer dat je niet zoveel calorieën tot je moet nemen. En mensen maken snel de fout dat ze denken dat ze gezond eten en daarmee weinig calorieën eten. Newsflash; van voedzaam gezond eten kun je ook gewoon dikker worden als je er teveel van eet.

Lees ook: Met deze slimme dieethacks en voedingtips zit je voller

 


Lees ook: Personal trainer legt uit waarom koolhydraatarm dieet niet werkt
Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…