The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

The Game Changers documentaire: het ijzersterke betoog voor een plantaardig dieet (trailer)

1 Mins read

Het is voor mij nog steeds een raadsel of ik nou wel of niet een plantaardig dieet moet adopteren. De ene held zweert bij dierlijke producten (vlees, vis, kip, zuivel) en de andere held blijkt het totaal niet nodig te hebben. Hoe zit de vork nou in de steel? Kunnen en moeten we dierlijke producten achterwege laten?

De documentaire The Game Changers gaat trachten antwoord op geven op de vraag: ‘hebben we dierlijke eiwitten nodig om te presteren?’. Wie deze vragen gaan beantwoorden zijn nou niet bepaald de minsten. We zien grootheden als 7-voudig Mr Olympia Arnold Schwarzenegger, regisseur James Cameron, stuntpiloot Jackie Chan, F1-coureur Lewis Hamilton, sterke man Patrik Baboumian en UFC-vechter James Wilks aan het woord over dit fascinerende onderwerp. Die laatstgenoemde is de grote drijfveer achter deze docu.

Na enkele heftige blessures besloot hij uit te zoeken hoe het nou exact zit met herstel en de juiste voeding. Zijn zoektocht in diverse hoeken leverde hem heel wat leerzame antwoorden op.

The Game Changers gaat vanaf 16 september in première (in de USA, een NL release is nog niet bekend gemaakt).

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

De betekenis van voedingssupplementen bij sport

2 Mins read
Voedingssupplementen zijn al jaren populair. Voorstanders zeggen dat voedingssupplementen een “must” zijn, omdat onze moderne, bewerkte voeding niet voldoende stoffen meer bevat….
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe ziet het dieet van een bodybuilder eruit?

2 Mins read
Zoals we inmiddels weten is bodybuilden een lifestyle waarbij voeding van groot belang is. Om spiermassa op te bouwen moet je je…