The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLK

Tips om een positieve mindset te ontwikkelen

1 Mins read

Wij hebben allemaal een gejaagd bestaan met te weinig tijd voor ontspanning. Dit gaat ten koste van de positieve mind. Via beproefde methodes kun je een positieve mindset ontwikkelen, en de tijd die je erin steekt, verdien je terug. In dit artikel kan je enkele tips vinden om een positievere mindset te ontwikkelen.

Tips voor een positieve mindset

Creëer een diepere slaap

Een betere slaap verkrijgen klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat is het niet. Het is een kwestie van zorgen voor een betere conditie. Middels cardio- krachttraining verkrijg je snel die diepere slaap, met al de positieve gevolgen. Als je dieper slaapt ben je op de dag weerbaarder en kijk je positiever tegen moeilijke situaties aan. Aan kracht- conditietraining doen is een hele goede methode om een diepere slaap, en daardoor een positieve mindset te verkrijgen.

Alternatieve slaap

Mocht je echt geen tijd vrij kunnen maken om twee á drie keer per week te zweten in de fitness, dan is uitwijken naar meditatie de oplossing. Beginnen met mediteren is makkelijk, typ in het zoekkadertje van YouTube ‘nidra’ in, ga rustig liggen of zitten, en volg de geleidestem. Met mediteren verspeel je geen tijd, een uur nidra is gelijk aan vier uren slaap.

Je staat ’s ochtends nog vroeger op, en na het ontbijt doe je een meditatie. Een eventueel slaaptekort is dan gelijk opgelost, en de hele dag kijk je positiever met een betere focus tegen de problemen aan. Mediteren werkt zeer positief om de goede mindset te verkrijgen.

Combineren van beide

Mocht je kans zien om geheel voorgaande te combineren, dus cardio- krachttraining en mediteren, dan belet je niets meer om ieder probleem als een uitdaging te zien. Hoe langer je aan kracht- conditietraining en mediteren doet, hoe beter het zal lukken. Je omgeving zal dan ook je positieve mindset zien, en daar ongetwijfeld naar informeren. Voordat je het weet zal je zelf instructies geven aan groepjes hoe ze een positieve mindset kunnen creëren.

Leestip -> Populaire Yoga muziek

Related posts
Mind & Soul #MNLK

5 leuke activiteiten om je gedachten te verzetten

2 Mins read
Als je even aan de drukte van alledag wilt ontsnappen, zijn er allerlei manieren om je gedachten te verzetten. Even nergens aan…
Mind & Soul #MNLK

5 oefeningen voor een positieve mindset

1 Mins read
Hoe kan het dat de ene persoon altijd het positieve van het leven ziet en de ander vooral gefocust is op wat…
Mind & Soul #MNLK

WOW! 8x populaire Mindset filmpjes op Youtube

1 Mins read
High Performance Lessons from Billionaire Dan Pena THE MINDSET OF HIGH ACHIEVERS – Powerful Motivational Video for Success How to Upgrade Your…