More #MNLK

Tips om je relatie een positieve vibe te geven

2 Mins read

Een relatie is één van de mooiste dingen in je leven. Goed voor je gezondheid en een bron van plezier. Helaas blijft een relatie niet altijd vanzelf sprankelend en gaaf, daarom hebben wij hieronder een aantal tips op een rij gezet om je relatie een positieve boost te geven.

1. Communicatie

Wat saai, denk je misschien. Natuurlijk is samen praten belangrijk in een relatie. Toch deze tip maar even helemaal bovenaan. Heel veel stellen raken op een gegeven moment in een sleur. Je praat wel met elkaar, maar eigenlijk niet echt. Het huishouden is een veelbesproken onderwerp, de kinderen misschien ook nog wel, maar weet je nog van elkaar of je echt gelukkig bent? Vraag het vandaag nog aan je partner!

YouTube video
YouTube video

2. Dingen loslaten

Juist de kleine irritaties van elke dag kunnen een relatie verpesten. Een vriend die altijd de deuren open laat staan. Een vriendin die elke week wel een aantal belangrijke boodschappen vergeet. Je kunt hier nog zo vaak om mopperen, vaak verandert er maar weinig. Accepteer elkaars negatieve punten en laat deze dingen gewoon lekker los. Dingen die je niet kunt veranderen, die accepteer je gewoon.

YouTube video

3. Gebruik romantiek

Romantiek is een enorme verbinder. Neem een bosje bloemen mee. Boek een romantische hotelkamer. Schrijf een leuk kaartje. Stuur een lief appje. Bereid een fantastische maaltijd voor, steek kaarsen aan, het gebruik van misschien wel sexspeeltje, trek je mooiste outfit aan, zet romantische muziek aan, rozen in de slaapkamer etc. etc. Ongetwijfeld geeft dit je relatie een enorme boost.

YouTube video

4. Ruimte voor spontaniteit

Allebei de hele dag hard gewerkt? Dat wordt een avondje bankhangen, de telefoon erbij, een chipszak leegeten, etc? Kies voor spontaniteit. Goed voor je relatie en je kikkert er nog van op ook. Verleid je partner om een eind te gaan fietsen. Ga onverwachts een avondje naar de sauna, boek een nachtje in een hotel. Je zult zien dat dit jullie allebei ontzettend goed doet.

5. Kijk elkaar echt in de ogen

Kijken jullie elkaar nog echt aan tijdens de gesprekjes? Of vouw je ondertussen de was op, verschoon je de kinderen, etc? Af en toe is dat natuurlijk geen enkel probleem. Probeer echter eens uit wat er gebeurt als je elkaar iedere dag even echt diep in de ogen kijkt. Je zult versteld staan van het resultaat. En het kost je niets.

Check ook eens -> In 6 simpele stappen kom je over een relatiebreuk heen & Dit zijn de 5 tekenen dat jij in een destructieve relatie zit!

Related posts
More #MNLK

Hoe geef je je relatie een extra boost?

2 Mins read
Ben je al jaren gelukkig samen met je partner maar kan jullie relatie wel een extra boost gebruiken? Er zijn verschillende manieren…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Het oppervlakkige daten en de eenzaamheid zat? Behoefte aan een échte relatie? Ontdek Mens en Relatie!

3 Mins read
Het moderne leven heeft ons veel gemakken gebracht, waaronder dat we een alleskunner in onze handen hebben die je kan voorzien van…
Soul #MNLK

Project Life Mastery deelt met ons hoe je ook jouw soulmate kan vinden

1 Mins read
Als iemand zich verdiept heeft in persoonlijke ontwikkeling, dan is het Stefan van Project Life Mastery wel. Deze goedlachse gozer heeft er…