The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Tips voor de perfecte mannenavond

2 Mins read

Mag jij binnenkort een mannenavond organiseren voor jou en je vrienden? Normaal gesproken waren jullie waarschijnlijk lekker het café ingedoken, maar met de nieuwe maatregelen zul je even iets anders moeten verzinnen. Gelukkig kun je voor een leuke mannenavond thuis ook genoeg leuke activiteiten bedenken. Heb je moeite met het vinden van inspiratie voor de mannenavond? Doe dan wat inspiratie op in dit artikel!

Winterbarbecue

Voor een lekkere barbecue hoeft het geen vijfentwintig graden te zijn! Je kunt namelijk ook een leuke winterbarbecue organiseren. Heb je het geluk dat je beschikt over een mooie overkapping? Dan kun je daar de barbecue natuurlijk organiseren. Wanneer dit niet zo is kun je kijken of je een partytent neer kunt zetten of een tentdoek kunt spannen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is natuurlijk jouw barbecue, een heater om lekker warm te blijven, een flinke lading vlees en natuurlijk de nodige biertjes. Proost!

Avondje wedden

Het is ook een goed idee om een avondje met z’n allen te gaan wedden op voetbalwedstrijden. Vooral als jullie voetbalfans zijn is het leuk om te kijken wie de beste weddenschappen sluit. Het beste is dan om een website van een bookmaker uit te zoeken waar je online kunt wedden; zie hier verschillende sportweddenschappen sites. Je kunt ook live wedden; plan de mannenavond dan op een avond dat er een leuke voetbalwedstrijd wordt gespeeld en voorspel tijdens de wedstrijd de uitslagen. Dit maakt het extra spannend.

Filmavond

Een filmavond doet het natuurlijk altijd goed! Inventariseer dan van tevoren van welk genre je vrienden het meeste houden en maak aan de hand daarvan een keuze. Bepaal wel van tevoren de film; wanneer je op het moment zelf met z’n allen een film moet uitkiezen zal dat niet zo soepel verlopen. Heb je een goede film uitgezocht? Zet dan de drankjes en wat snacks klaar en jullie zijn klaar voor die filmavond!

Spelletjesavond

Bordspellen zijn weer helemaal terug van weggeweest! Dit kan dan ook een leuke optie zijn voor jullie mannenavond. Denk bijvoorbeeld eens aan Risk, Catan of Monopoly; keuze genoeg. Ook bij een spelletjesavond mogen de snacks en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is het leuk om een echt wedstrijdelement toe te voegen aan de spelletjesavond en degene die de meeste potjes wint een echte prijs te overhandigen. Een bierpakketje of een goede fles whiskey is dan altijd leuk om te geven!

Feedback info@mnlk.nl

Lees ook