The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Tips voor een geslaagde papadag

1 Mins read

Op papadag is de kans groot dat je uitslapen kunt vergeten, maar je kunt het ’s ochtends wel wat rustiger aandoen dan wanneer je naar je werk moet. Geniet samen met jouw kind van een rustige ochtend en neem de tijd voor een lekker ontbijtje, doe dit dus allemaal lekker op je gemak want je hebt wellicht geen haast. Geef je kind direct al een bord havermout en geniet in alle rust van een goede bak koffie. Wanneer jouw kind vervolgens gaat spelen, kun jij lekker een uitgebreid ontbijtje maken. In dit artikel zijn enkele leuke en handige tips te lezen voor een geslaagde dag.

Een filmpje over papadag:

Tips voor een leuke papadag

Maak van papadag een avonturendag. Ga lekker met de kids naar buiten. Je kunt naar de speeltuin gaan, maar wat dacht je van het bos of een meer? Leer de natuur beter kennen en geniet van de frisse buitenlucht.

Papadag traditie

Het is leuk om van deze dag iets speciaals te maken voor jouw kinderen. Maak jouw eigen tradities. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe thee date op papadag met jouw dochter(s). Geheel in stijl kunnen jullie in de middag thee drinken, met luxe kopjes en al! Of wat dacht je van een traditie van iedere papadag zwemmen met de kinderen?

De was erin

Maak ook gebruik van jouw dag om het huishouden bij te houden. Zorg voor een handige routine. Doe ’s ochtends direct een was in de wasmachine en maak bijvoorbeeld standaard op papadag de keuken grondig schoon. Door een goede routine op papadag, geniet het hele gezin van jouw vrijheid op deze dag.

De invulling van jouw papadag kun je helemaal zelf plannen. Geniet van jouw gezin op papadag en de flexibiliteit van het thuis zijn. Maak gebruik van de bovenstaande tips om al jouw dagen te laten slagen.