The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Tips voor een roadtrip met vrienden

1 Mins read

Een roadtrip doen met je vriendengroep: je hebt er vast wel eens over na gedacht, en nu wil je het werkelijkheid maken door het in de groepsapp voor te stellen. Als je dit met vrienden nog nooit gedaan hebt kan dit voor een aantal uitdagingen zorgen. Je kent elkaar misschien al jaren, maar hebt waarschijnlijk nooit de hele week in elkaars gezelschap gezeten. Misschien stinkt een van de jongens wel als ze lang in de auto zitten, of zet die ene vriend hele luide muziek op in de auto net op het moment dat iedereen ligt te slapen. Hoe zorg je er voor dat een roadtrip met je vrienden gezellig en soepel verloopt, zodat je als vrienden de vakantie begint en als nog betere vrienden de vakantie af sluit? Dat bespreken we in deze blog!

Roadtrip met vrienden? Maak een plan

Om je vrienden te overtuigen om mee te gaan, kun je niet alleen voorstellen om op een roadtrip te gaan. Ze worden vast alleen enthousiast als je ze van te voren een idee kunt geven van hoe jij het voor je ziet. Bedenk dus alvast een paar plekken waar je heen wil, en leg ze uit waarom dat je zo leuk lijkt!

Duidelijke afspraken

Om verkeerde verwachtingen bij je vrienden te voorkomen, is het goed om duidelijk af te spreken wat er allemaal mag en niet mag. Als je bijvoorbeeld veel gaat drinken is het maar goed om af te spreken dat er altijd een BOB aangewezen moet worden, en niet vergeten hoe!

Wie doet de muziek?

Een beetje een goede vriendengroep heeft regelmatig onenigheid over de muziek die op een feestje of in de auto aan staat. Op een roadtrip zal dit niet anders zijn, dus is het aan te raden om van te voren af te spreken hoe lang iemand maximaal achter de draaiknoppen mag zitten om irritaties te voorkomen!

Neem een fysieke kaart mee

Waarom? Omdat het zo veel cooler is om een papieren landkaart uit te vouwen en er met alle jongens even naar te kijken. “Dus… We zijn nu, hier, en we moeten… Daar heen…” Klinkt het achterin het gehuurde busje, waar de navigatiespecialisten aan de bestuurder wijsmaken dat hij naar rechts moet. Niet omdat dat echt zo is, maar omdat ze stiekem alweer naar de WC moeten en het niet durven te zeggen. Soepel!

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Bodybuilding muziek: hoe maak je een motiverende afspeellijst?

2 Mins read
Het selecteren van muziek om fysieke activiteiten uit te voeren is essentieel om te motiveren, ritme te geven aan de trainingen en,…
Relax & Travel #MNLK

Dit zijn enkele bekende nummers uit de jaren 80

2 Mins read
De 80’s waren bijzondere jaren. Beatrix werd koningin van Nederland, de PC werd uitgevonden en Bill Gates werd rijk met het bedenken…
Cars & Tech #MNLK

Wanneer worden de nieuwe Apple AirPods gelanceerd?

1 Mins read
Begin 2019 was er maar één set AirPods, maar nu zijn er drie: de basis AirPods, de AirPods met draadloos opladen en…