The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Tips voor mooie achtergronden voor de iPhone

1 Mins read

Een strakke en technisch geavanceerde smartphone hebben is natuurlijk leuk. Maar als je een blitse nieuwe iPhone hebt gekocht, wil het oog natuurlijk ook wat. Naast een leuk smartphonehoesje kun je dit doen door een toffe achtergrond te kiezen. Maar welke achtergronden ofwel wallpapers zijn eigenlijk het mooiste voor jouw iPhone?

Doe inspiratie op met onze top 5 van handige op om stijlvolle, stoere en leuke achtergronden voor je iPhone te vinden!

1. Vellum Wallpapers: artistiek

Een van de populairste wallpaper apps die je op je iPhone kunt downloaden om gave achtergronden te zoeken, is de veelgeprezen Vellum Wallpapers. Deze app onderscheidt zich door de grote keuze aan artistieke achtergronden die je hier kunt downloaden voor eigen gebruik. Fijn is dat je, als je een leuke achtergrond in de app tegenkomt, deze kunt previewen in de app zelf. Je hoeft de app dus niet te verlaten om de wallpaper goed te bekijken. De achtergronden kun je bewerken met een blur functie. Doordat de achtergronden in de app thematisch gerangschikt zijn, kun je razendsnel zoeken!

YouTube video

2. Magic Screen: do it yourself!

Leuk is ook om zelf wallpapers te ontwerpen. Dat doe je snel, professioneel en gemakkelijk met de app Magic Screen.

3. Everpix app: sla je favorieten op

Een top app voor wie leuke wallpapers zoekt, is de overzichtelijke app Everpix. Deze app bevat onder meer achtergronden met dieren, 3D achtergronden, stadsgezichten, bloemen, natuurtaferelen, et cetera. Handig is dat je jouw favoriete wallpapers kunt opslaan in een bibliotheek, om ze later een keer te gebruiken.

4. WLPPR app: voor liefhebbers van aarde en ruimte

Ben je helemaal idolaat van aardrijkskunde, space shuttles en foto’s van de natuur op onze aarde? Download dan de WLPPR app. Het leuke aan deze apps is dat je van elke achtergrond weet waar de natuurplek gesitueerd is en dit kun toevoegen aan de achtergrond. De wallpapers kun je delen met je vrienden. Prettig is dat de makers van deze app regelmatig nieuwe achtergronden toevoegen.

YouTube video

5. Kappboom: allround wallpapers

De prachtige app Kappboom wordt door veel specialisten beschouwd als de overall beste wallpaper app. Naast veel achtergronden voor de iPhone, kun je met deze app collages maken van je favoriete achtergronden en heb je erg veel andere opties.

YouTube video

Leestip -> Hoe de Videoland app downloaden?
Leestip -> Alle 50 Adobe apps en programma’s uitgelegd in 10 minuten

Related posts
More #MNLK

Mooie achtergronden voor de PC

2 Mins read
Al bijna sinds de uitvinding van de PC is deze vorm van versiering aanwezig. In eerste instantie waren ze alleen te kiezen…