The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Top 10: praktische tips en suggesties voor extra inkomen genereren

2 Mins read

In deze lijst bespreken we creatieve manieren om geld te kunnen verdienen. Je kunt dit geld met behulp van het internet verdienen. We laten je ook zien hoe je zonder investering van jouw eigen geld vanuit huis wat extra’s kunt verdienen.

Als je deze lijst hebt doorgelezen, laat Classylife je ook zien hoe je snel wat extra geld kunt verdienen.

Daar gaan we dan…

1.  Verkoop je spullen online

Misschien is het houden van een rommelmarkt in je achtertuin niet jouw stijl of misschien heb je maar een paar hele leuke dingen die je wilt verkopen. Overweeg dan om je spullen te verkopen via eBay-, Craigslist- en Facebook-groepen.

2. Open een bankrekening

Een eenvoudige zoekopdracht in Google naar banken die bonussen geven voor het openen van rekeningen, toont je een hele lijst met de huidige aanbiedingen. Lees de vereisten zorgvuldig door, maar als je tijd hebt om je hierin te verdiepen, kun je zo een paar honderd euro verdienen.

3. Begin een bed & breakfast of AirBnB

Je woont waarschijnlijk op jezelf. Als je in de buurt van een universiteit woont of in de buurt van muziek- of sportlocaties zijn er altijd mensen die een plekje nodig hebben om te overnachten en je kunt dan overwegen om een bed & breakfast te beginnen.

Als dat te moeilijk lijkt, bekijk dan sites zoals AirBnB, die je helpen om je kamer veilig te verhuren en die er ook voor zorgen dat je netjes wordt betaald. Ik heb deze dienst gebruikt toen ik met een vriend in Zwitserland reisde en geloof me het is geweldig.

4. Retourneer lege printercartridges

Lever je lege printercartridges in bij bedrijven voor gratis tegoed.

5. Verkoop oude snapshots

Heb je nog ergens foto’s liggen of heb je tientallen foto’s, die veel computerruimte in beslag nemen? Verkoop ze op stocksites zoals Shutterstock.

Dergelijke websites verkopen foto’s van iedereen. Zelfs als je denkt dat de afbeeldingen niet de moeite waard zijn om te verkopen moet je het gewoon proberen. Heel vaak zijn de meest gekke foto’s van alledaagse voorwerpen zoals een eenvoudige pen en papier al voldoende.

6. Koop spullen op een rommelmarkt en verkoop deze door

Als je een neus hebt voor koopjes, gebruik die dan. Bezoek de dichtstbijzijnde rommelmarkt en koop een aantal interessante items, herstel ze of knap ze wat op, voeg jouw speciale touch toe en verkoop ze door met winst.

7. Verkoop antiek

Heb je dingen verzameld toen je jonger was of heb je items die na een verhuizing of een verbouwing eigenlijk niet zo goed meer in je huis passen? Haal al je items van zolder en verkoop ze. Als sommige spullen antiek of verzamelobjecten zijn, zorg er dan voor dat je ze laat taxeren. Anders kun je misschien deze zeldzame artikelen tegen veel te lage prijzen verkopen.

8. Verhuur je kleding online

Als je een kast vol kleren hebt, die je al lang niet meer hebt gedragen, verhuur ze dan online.

9. Start een bedrijfje

Word een persoonlijke stylist of kijk wat de andere opties zijn om jouw talenten aan mensen te kunnen aanbieden. Het kost misschien wat moeite, maar er zijn veel verschillende routes die je kunt volgen.

10. Verhuur je eigen parkeerplaats

Als je jouw parkeerplaats tijdens werkuren niet gebruikt, kun je overwegen om deze te verhuren.

Related posts
More #MNLK

Hoe laat je je geld meer waard worden, in plaats van minder?

2 Mins read
Iedereen die geld heeft, of dat nu veel of weinig is, vind het prettig als dat meer waard wordt. De waarde gelijk…
More #MNLK

Hoeveel verdient Cristiano Ronaldo?

1 Mins read
Of je nu een voetbalfan bent of niet, iedereen kent zijn naam. Omdat hij zo succesvol is. Zowel in zijn sport als…
Cars & Tech #MNLK

Het gemak van een Tikkie

2 Mins read
Tikkie is een initiatief van de ABN AMRO bank. Het is een betaalapp waarmee je een betaalverzoek kunt versturen aan anderen. Dit…