The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Trendy sieraden voor mannen

1 Mins read

Sieraden dragen als man is een lastig iets. Sieraden worden meer geassocieerd met vrouwen. Maar dat betekent niet dat je als man geen mooie ketting, horloge of ringen mag dragen. We hebben een top vijf opgesteld van de beste sieraden die je als man kunt dragen om jezelf nog prominenter uit te drukken. Laat je verrassen door deze trendy sieraden voor mannen.

Enkele trendy sieraden voor mannen

1. Een horloge

Wil je als man laten zien dat je van stijl en klasse houdt? Dan mag een stoer en sportief horloge om je arm natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een elegant en fraai vormgegeven horlogemerk, zoals een Casio, Lacoste, Fossiel, Skagen of een Rolex. Qua topmerken horloges is er keuze genoeg.

2. Een ring

Een ring dragen is iets om je als man mee te onderscheiden. Ga echter niet voor zomaar een ring, maar voor een ring die zich onderscheidt van de grote massa. Een ring met een gave afbeelding, speciale diamantjes of een unieke ring die je op een buitenlandse reis of vakantie hebt gekocht, zijn prima keuzes om subtiel op te vallen.

3. Een dasspeld

Draag je regelmatig een colbert met stropdas? Dan maakt een stijlvolle dasspeld, bijvoorbeeld van echt zilver, je outfit net wat completer. En prettig is ook dat een dasspeld voorkomt dat je stropdas alle kanten op vliegt, bijvoorbeeld tijdens een diner of een receptie. Praktische elegantie en stijl maken dasspelden tot een van de fraaie soorten accessoires voor de moderne man!

4. Manchetknopen

Op een galafeest, een trouwerij of een belangrijke zakelijke afspraak maken manchetknopen het verschil tussen standaard en bijzonder. Kies hierbij voor manchetknopen die bij jouw persoonlijkheid passen. Belangrijk is dat de manchetknopen die je koopt uitstraling hebben en niet té standaard zijn, anders lijkt je outfit zelfs goedkoper te worden…

5. Een ketting

Kettingen bij mannen mogen tegenwoordig ook weer. Let wel op dat je het niet te bont maakt en kies voor een unieke ketting rond je nek of pols. Dit type sieraad geeft je als man net wat meer cachet en elegantie!

Related posts
More #MNLK

Geef jouw vriendin het perfecte cadeau!

2 Mins read
Dat is soms nog best een opgaven. Want welke sieraden voor dames vindt jouw vriendin helemaal het einde? Of je nou een…
Business & Luxury #MNLK

Wat is eigenlijk het grootste horlogemerk te wereld?

1 Mins read
Wanneer mag een horlogemerk zich de grootste noemen? Natuurlijk kunnen we kijken naar de reputatie van een horlogemerk: hoe lang bestaan ze…
Business & Luxury #MNLK

Het duurste OMEGA horloge (€1.229.527)

1 Mins read
Tegenwoordig wordt het steeds meer een trend om horloges te verzamelen. Sommige horloges zijn ware kunstwerkjes! Dat is ook aan de prijs…