The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Trendy sneakers voor heren

1 Mins read

Een oud gezegde luidt, kleren maken de man. Vandaag de dag zou je kunnen zeggen, schoenen maken de man, want de keuze hierin is enorm. De moderne sneaker voor heren is te omschrijven als de klassieke gymschoen, maar zijn alle nagemaakte gympen van vroeger wel de sneakers van nu? Check hieronder enkele leuke tips voor trendy sneakers voor heren.

Tips voor trendy sneakers voor heren

Modern klassieke

De Nike Air Max, die toch ook al vele decennia oud is, is dan te omschrijven als de moderne sneaker. Ruim dertig jaar geleden kwam Nike met de innovatie, een Air Max heeft de best denkbare schoenzool, het enige wat de designers wijzigen is het bovenwerk. Door dit alles is de Nike Air Max modern klassiek te noemen.

Het is geen sneaker die op de gympen uit vroeger tijden lijkt van een gummizool en linnen bovenwerk, maar na zo’n lange periode herkent iedereen de schoenzool met het ruitje aan de zijkant. Stijlvol als de bovenschoen wel klassieke, dus subtiele, kleuren heeft. Je draagt dan die sneaker waar je mee voor de dag kan komen, geschikt voor iedere gelegenheid.

Heren sneakers hip

Terug naar het begin

Ooit in de geschiedenis zijn gympen straatschoenen geworden, en de trendy sneakers voor heren gaan naar die tijd terug. Puma, Old Skool, en Converse hebben de sneakers die eruit zien alsof ze in de jaren zeventig van de vorige eeuw ontworpen zijn. Adidas heeft weer de klassieke tennisschoen in het assortiment. Gelukkig zijn de sneakers slechts klassiek ogend en zijn de modernste technieken erin verwerkt. De sneakers van nu wegen minder en steunen beter dan de gympen van voorheen.

Het zijn dus echt schoenen waar je de hele dag op kan lopen, een hele verbetering met vroeger. De meest universele sneaker die bij elke gelegenheid kan, en goed te combineren is, zijn de Vans van Old Skool. Oorspronkelijk was dit een schoen ontworpen voor skateboarders, maar nu zijn ze echt ontdekt als de trendy sneaker voor heren, die bij iedere vlotte outfit past.

Sneakers voor mannen

Leestip -> Trendy sieraden voor mannenMet deze mannenkapsels scoor je die trendy look!