The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Truck Driver heeft een update gehad, wat kunnen we verwachten?

1 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Truck Driver heeft een update gehad, wat kunnen we verwachten?

1 Mins read

Bij MNLK.nl houden we van gamen. Het is gewoon lekker om na een drukke dag even achter de PlayStation of Xbox te kruipen en je verstand op nul te zetten. Het zijn mooie tijden voor game liefhebbers, de nieuwe PlayStation 5 komt eraan, meerdere nieuwe dikke games staan op de rol en ook Truck Driver heeft een update gehad. Het spel waarin je carrière maakt als vrachtwagenchauffeur is hierdoor nog beter geworden. Check hier wat er is veranderd!

Truck Driver

In Truck Driver draait het, niet geheel verrassend, om jou en jouw carrière als vrachtwagenchauffeur. In het begin van het spel erf je een vrachtwagen van je vader. Dit is het startsein van een verhuizing naar een nieuwe stad, waar je naam moet zien te maken voor jezelf en het respect van je nieuwe stadsgenoten moet verdienen. Je begint natuurlijk helemaal op nul, vervolgens kun je allerlei klusjes aannemen om geld te verdienen.

Met dit geld kun je vervolgens weer nieuwe onderdelen of zelfs een nieuwe vrachtwagen kopen en op die manier kun je jezelf opwerken tot een succesvolle ondernemer in de transportwereld. Je hebt in het spel de vrijheid om door een open wereld te rijden en zelf je opdrachten en daarmee je carrièrepad uit te kiezen.

Wat is er veranderd met de update?

De uitgever van Truck Driver, SOEDESCO, heeft dus een update van de game uitgebracht. Hiermee wordt het spel op een aantal gebieden flink verbeterd, vooral wat betreft de gameplay. Truck Driver krijgt onder andere een nieuw Visual Damage systeem, de engine van het spel is helemaal vernieuwd en de AL is opnieuw gemaakt. De game is oorspronkelijk al bijna een jaar op de markt, binnenkort komt hij ook uit voor de Nintendo Switch en Steam.

Is Truck Driver niet helemaal je ding? Geen enkel probleem, er is genoeg keuze uit andere toffe games. Zo komt Fifa21 er bijvoorbeeld bijna aan!

Feedback -> info@mnlk.nl