The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

True Life Stories: het imposante succesverhaal van vechtersbaas Conor McGregor

2 Mins read

Mocht je de laatste jaren onder een rots hebben geleefd of simpelweg geen oog hebben gehad voor vechtsport, dan heb je een sensationeel verhaal gemist. Het verhaal van de Ierse vechtersbaas Conor McGregor (29) is namelijk één voor de geschiedenisboeken. Deze charismatische jongeman wist namelijk binnen slechts vier jaar met een boel bravoure in zowel de ring als buiten de ring van zichzelf een wereldster te maken.

Om maar een mooi voorbeeld te noemen; in 2013 leefde hij nog van de bijstand, in 2017 was hij maar liefst 100 miljoen dollar waard! De getalenteerde Ier werd tevens de eerste MMA-vechter in de UFC die in twee gewichtsdivisies de felbegeerde riem won en hij vocht voor tientallen miljoenen tegen bokser Floyd Mayweather – terwijl hij zelf nog nooit een bokswedstrijd heeft gedaan –  in wat ze gedoopt hebben tot ‘The Money Fight’.  Hoe hij dit alles voor elkaar kreeg kom je te weten in deze fascinerende biopic.

“This is the life story of Conor McGregor. Conor McGregor became the UFC’s first ever multiple weight class champion after defeating Jose Aldo and Eddie Alvarez. Conor was born in Dublin, Ireland and has become the biggest star in MMA today. Through McGregor’s battles with Nate Diaz and Floyd Mayweather we’ve seen so much about the man he is today but what you might not know is how he got to this point. True Geordie takes you from his birth to his struggles with becoming a fighter, meeting his girlfriend Dee Devlin and being signed to the UFC by Dana White and eventually being arrested in New York for a bus attack. This is episode one of True Life Stories featuring Conor McGregor.”


CONOR MCGREGOR | True Life Stories

Youtuber True Geordie vertelt in 34 vermakelijke minuten het succesverhaal van Conor McGregor, van schoffie tot kampioen, van de bijstand tot eigen privéjets. In deze biopic worden zowel zijn ups als zijn downs besproken.


The Law of Attraction & Conor McGregor

Al meer dan tien jaar volg ik persoonlijk de MMA-sport op de voet. Het was dan ook een prachtige rit om Conor te zien groeien van nietszeggend luidruchtig schoffie tot een ongekende megaster. Toch wist hij het allang dat het zo zou lopen. Hij zei het al jaren voordat hij een ster en dubbele kampioen werd.

Conor is duidelijk een voorstander van het gebruiken van The Law of Attraction en het visualiseren van hoe je jouw dromen gaat realiseren. Door zichzelf constant te herhalen wat hij wil bereiken, en daar dan ook echt oprecht in te geloven, wist hij van zijn dromen realiteit te maken. En daarom is Conor een fascinerend figuur om nader te bekijken. We kunnen namelijk allemaal wat leren van zijn ongekende zelfvertrouwen en geloof in zichzelf.

“From nothing, to something, to everything.”

https://www.youtube.com/watch?v=e3jwYzxnqv0


Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Check het Instagram account van Conor McGregor

3 Mins read
Connor McGregor is een wereldwijd erg bekende MMA-vechter uit Ierland. McGregor won diverse wereldtitels, waarmee hij een behoorlijke aanhang aan fans opbouwde….
More #MNLK

Conor McGregor: zijn beste momenten

1 Mins read
Conor “Notorious” McGregor is één van de bekendste sporters ter wereld en met voorsprong de rijkste UFC-vechter. De Ier die van elk…
More #MNLK

Deze 19 quotes en uitspraken geven jou de motivatie naar succes!

1 Mins read
Wat is succes? Wanneer heb je het gemaakt? Is falen goed of slecht? Al deze vragen worden beantwoord in 27 quotes en…