Cars & Tech #MNLK

Twee bestemmingen voor je vakantiegeld of bonus waar je lang plezier van hebt!

2 Mins read

Eigenlijk is het begrip vakantiegeld inmiddels wel redelijk achterhaald, want een groot deel van de mensen gaat niet meer (alleen) in de zomer op vakantie. Vakantievieren doen we tegenwoordig het hele jaar rond. Van in de herfst een weekje naar de zon tot een midweek skiën in het voorjaar, het kan en mag allemaal. Maar toch krijgen veel mensen nog steeds vakantiegeld of een andersoortige bonus. De verleiding is groot om hier of van op vakantie te gaan of op te laten gaan in de algemene kosten. Toch is het veel leuker om je extraatje uit te geven aan iets waar je veel langer plezier van hebt. Je hebt het geld zelf verworven, hier iets van kopen wat ook voor jezelf is heb je dan ook meer dan verdient. Inspiratie nodig? Lees snel verder.

1.    Altijd bereikbaar

Tegenwoordig loopt iedereen er mee op zak; de smartphone. We besteden er uren per dag aan en ondanks dat er soms in de media negatief over wordt gedaan, kent het eigenlijk vooral voordelen. Altijd bereikbaar, altijd de mooiste foto’s kunnen maken en zelfs altijd kunnen werken; iets waar we jaren geleden alleen maar van konden dromen. Het is dan ook niet gek om te investeren in het allerbeste apparaat van dit moment. Wanneer men eerlijk kijkt kan er niet anders dan geconcludeerd worden dat een iPhone 14 Pro kopen op dit moment de allerbeste keuze is op smartphone gebied. Een fantastisch scherm, mooi design, sterk geheugen, grote batterij en indrukwekkende camera. Beter wordt het op dit moment niet. Vanaf het eerste moment zal het genieten zijn, iets waar je iedere dag enorm van profiteert. En met een voordelig abonnement heb je er jaren plezier van en houd je zelfs nog wat geld over.

2.    Altijd gezond

Een investering in je gezondheid betaalt zichzelf echt altijd terug. Daarom is het ook een slimme keuze om je vakantiegeld of bonus dit jaar daaraan te besteden. Hier zijn diverse opties denkbaar, maar van een fijn sportschoolabonnement tot een healthy foodbox, allemaal investeringen die uiteindelijk zichzelf terugbetalen in de vorm van een optimale gezondheid. Bij een fijne sportschool moet je niet denken aan de budgetvarianten waar je voor iedere minuut douchen betaalt. Nee, nu je iets meer te besteden hebt is het aan te raden juist te investeren in net even een lekkere extra dosis luxe. Ga voor een sportschool met wellness afdeling en een lekker zwembad, je kunt het je met dit extra budget veroorloven en er een jaar lang plezier van hebben. Ook een gezonde box waar je een aantal keren per week een verse maaltijd mee kunt maken is een investering waar jij een flinke dosis energie voor terugkrijgt!

Kortom, investeer je vakantiegeld of bonus dit jaar in iets waar je minstens een jaar profijt van hebt. Laat het geld niet opgaan in de lopende kosten maar kies iets waar je zelf van profiteert en blij van wordt. Het motiveert je weer om een jaar je extra in te zetten op je werk en geeft je een goed gevoel. Een win-win situatie!

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Tips om je computer of smartphone sneller te maken

2 Mins read
Regelmatig gamen, veel foto’s bewaren, af en toe videobellen voor je werk of die spannende voetbalwedstrijd online kijken? Als je flink wat…
Cars & Tech #MNLK

5x tips om de beste smartphone voor jezelf te kiezen

3 Mins read
Nieuwe smartphone nodig? De zoektocht naar een telefoon is lang niet altijd makkelijk. Je wilt tenslotte dat je hier de juiste keuze…
Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Apple telefoon (SE)

1 Mins read
De nieuwe iPhone SE ziet eruit alsof hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de beste telefoons….