The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Kruip in de huid van een MMA vechter met de nieuwe game UFC 4

2 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Kruip in de huid van een MMA vechter met de nieuwe game UFC 4

2 Mins read

Mixed Martial Arts, kortweg gewoon MMA, heeft enorm aan populariteit gewonnen. UFC is de grootste en bekendste organisatie hiervan en EA heeft hier dikke games van gemaakt. Liefhebbers hiervan hebben 2,5 jaar moeten wachten op de nieuwste versie, UFC 4. Maar we kunnen wel stellen dat ze niet voor niets hebben gewacht. UFC 4 is een heerlijke game om stoom af te blazen en even in de huid te kruipen van een echte MMA vechter.

Wat mag je verwachten van UFC 4?

Allereerst is uiteraard het vechtsysteem enorm verbeterd en uitgebreid, zoals je gewend bent van EA. Vrijwel alle bewegingen die je echte UFC vechters ziet maken zitten ook in de game, op een realistische manier. Wat ook overeenkomt met de echte vechters is het aantal uren trainen dat je nodig hebt om uit te kunnen blinken. Het is namelijk niet niks om alle knoppencombinaties aan te leren. Wanneer je dit echter onder de knie hebt is de voldoening heerlijk, vooral wanneer je een tegenstander met een dikke KO tegen het canvas werkt.

Een levensechte carrière doorlopen in UFC 4

Je hebt bij UFC 4 de mogelijkheid om zelf een personage te creëren en daarmee een carrière te doorlopen. Je eigen vechter heeft een of meerdere specialiteiten, de rest kun je op verschillende manieren oefenen. In de carrière modus moet je trainen, heb je een coach, vecht je uiteraard wedstrijden op een steeds hoger niveau en heb je zelfs interacties met andere vechters. Zo worden er ruzies of hypes gecreëerd. Levensecht dus allemaal.

De aanwezige vechters in de game

De mogelijkheden, het oefenen, de combinaties en de tutorials voldoen allemaal geheel aan de verwachtingen. Wellicht overtreffen ze deze zelfs. Wat wel een klein minpuntje is, is de afwezigheid van een aantal grote namen. Er zijn ruim 230 vechters aanwezig, maar Askar Askarov en Jennifer Maia, grote namen in hun klassement, zitten er niet bij. Dit wordt gelukkig ruimschoots goedgemaakt door alle andere grote namen.

Ook de Ierse vechtjas Conor McGregor is aanwezig. Net als in FIFA worden de vechters voorzien van een rating. McGregor wordt hierbij gerankt als 20e en daar zal hij waarschijnlijk niet heel blij van worden. Wel moeten we zeggen dat hij 4,5 van de maximale 5 sterren heeft gekregen en het dus allemaal vrij dicht bij elkaar zit. Slechts vier vechters hebben 5 sterren gekregen, waaronder de aartsvijand van McGregor; Khabib Nurmagomedov.

UFC 4 is sinds 14 augustus online verkrijgbaar, je kunt dus direct aan de slag!

Bestel hier de game.

Related posts
Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read
Bij racegames neem je over het algemeen plaats achter het stuur van een snelle wagen. Racegames waarbij je op een motor rond…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

1 Mins read
Er was een tijd dat skateboard games tot de meest populaire genres op de spelcomputers behoorden. Het leek er op dat elk…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De release van Doom Eternal voor de Switch nadert

1 Mins read
De druk lag hoog toen id Software in 2016 een gelijknamige remake lanceerde van het succesvolle Doom uit 1993. Dit jaar zijn…