More #MNLK

Unieke telefoonhoesjes: meer dan alleen praktisch

2 Mins read

Is jouw telefoonhoesje meer praktisch dan écht leuk? Zonde! Een telefoonhoesje kan er namelijk echt voor zorgen dat jouw telefoon gewoon een hippe accessoire wordt. Natuurlijk gebruik je een hoesje zodat je telefoon goed beschermd wordt tegen vallen of stoten, maar dit betekent niet dat je hoesje ook per sé saai moet zijn. Er zijn verschillende telefoonhoesjes op de markt waarmee jij je telefoon een upgrade kunt geven.

Maak jouw perfecte telefoonhoesje zelf

Telefoonhoesjes, misschien heb je er al MEGA veel. Je hebt ze namelijk in allerlei kleuren, printjes en modellen. Maar géén een telefoonhoesje is zo uniek als een telefoonhoesje die je zelf hebt ontworpen. Hoe leuk is het om een eigen ontwerp te creëren? Je kunt er je eigen draai aan geven en het leukste van alles… niemand anders heeft hetzelfde hoesje. Met een zelf ontworpen hoesje verbaas je gegarandeerd iedereen met jouw creativiteit. Laat je eigen ontwerp bedrukken op een telefoonhoesje en maak er een persoonlijk kunstwerk van. Zo is je telefoonhoesje niet alleen uniek, maar wordt je telefoon daarnaast ook nog eens goed beschermd. Geen inspiratie voor het ontwerpen van een hoesje? Blader dan eens door je camerarol met de leukste foto’s met vrienden en familie.

Hoe werkt het?

Zelf een iPhone 14 hoesje maken is super simpel! Hoesjemaken.nl maakt gebruik van een vast stappenplan:

  1. Kies je iPhone type. Bijna geen één telefoon heeft precies dezelfde afmetingen als anderen, dus het is belangrijk dat jij jouw model uitkiest. Zo weet je zeker dat het telefoonhoesje dat je gaat ontwikkelen, ook op jouw mobiel past. Niet in het bezit van een iPhone? Geen zorgen! Bij Hoesjemaken.nl is vrijwel elk mobiel beschikbaar.
  2. Laat het ontwikkelen beginnen! Nu je de keuze hebt gemaakt voor de juiste telefoon, kan je beginnen aan het daadwerkelijke ontwerp. Hoesjemaken.nl probeert jou hier zo goed mogelijk mee te helpen, door verschillende templates aan te bieden die je kan gebruiken, om je hoesje mooi vorm te geven. Deze hoef je natuurlijk niet te gebruiken; de keuze is aan jou.
  3. Klaar! Jij hebt je hoesje af: het wordt nu zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd. Morgen kan je het hoesje thuis verwachten.

Je kan alles wat je wil op je hoesje zetten. Zo kan je ervoor kiezen om simpelweg een effen kleur als telefoonhoesje te doen, maar je kan ook over-the-top gaan en hem compleet versieren zoals jij wilt. Gebruik je favoriete foto’s om een herinnering op het hoesje te plaatsen. Door de templates van Hoesjemaken.nl is het makkelijk om een kleine fotocollage te maken, die jij als hoesje kan gebruiken. Een persoonlijker telefoonhoesje bestaat niet.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: