More #MNLK

Vaderdag cadeau vergeten? Dit zijn leuke goedmakertjes!

2 Mins read

Je bent nooit te laat om je vader een vaderdag cadeau te geven. Hier zijn een aantal leuke ideeën. Een gepersonaliseerde tuintafel hout is een geweldig cadeau voor een vader die graag tijd in de tuin doorbrengt. Je kunt hier wat aan toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een pot maken met een persoonlijke boodschap voor papa door items zoals een bloempot houder te kopen. Dit kan worden gemaakt van hout, metaal of plastic en is er in vele soorten en maten. Kies er een die past bij het type bloemen dat je erin wilt laten groeien, evenals bij de esthetische voorkeuren van je vader. Koop ook een houten plaquette die is uitgesneden met een lasergraveerder of schilder deze zelf. Gebruik dit als basis voor je bericht op de achterkant van je bloempot houder. Zet ten slotte de zin “Fijne vaderdag” op papier in zwarte markeerstift, zodat je het met waterverf op je houten plaquette kunt overbrengen. Vergeet niet wat ruimte te laten aan de onderkant van het schrijven zodat je vader zijn naam eronder kan zetten.

Een hangmat

De hangmat zou een geweldig cadeau zijn omdat het een veelzijdig item is dat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het is comfortabel, gezellig en ontspannend, wat perfect is om te lezen of een dutje te doen op een luie zomermiddag in je achtertuin. Je vader kan de hangmat ook gebruiken om in te slapen. Daarnaast kan hij deze gebruiken om te ontspannen na een lange dag werken. Op dit moment is het ophangen van een hangmat buiten of in zijn kamer zeker voldoende!

Portemonnee van hoge kwaliteit

Er zijn veel soorten portemonnees om uit te kiezen die perfect zijn voor je vader. Een portemonnee met meerdere vakken is een goede keuze omdat er al zijn spullen in kunnen, zoals creditcards en contant geld. Een portemonnee met RFID-bescherming beschermt hem tegen identiteitsdiefstal terwijl hij op vakantie is of in het winkelcentrum winkelt. Een geldclip houdt alles netjes georganiseerd en gebruiksvriendelijk. Als hij de voorkeur geeft aan een slanker profiel, zoek dan naar een stijlvolle waterdichte lederen portemonnee die niet te veel ruimte in beslag neemt in zijn zak of tas wanneer hij onderweg is. Als duurzaamheid is wat hij zoekt, koop dan iets duurzaams, zodat het niet gemakkelijk scheurt na enkele keren gebruikt te hebben, zoals de meeste goedkope alternatieven doen. Er zijn dus genoeg ideeën die je je vader cadeau kunt doen, wees gewoon creatief!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Kies de barbecue die bij jou past

Related posts
More #MNLK

Ontdek de mooiste cadeaus voor papa's en mama's 

2 Mins read
Als de lange winter weer voorbij is, wordt het ook zo langzamerhand tijd om na te denken over een moederdag cadeau en…
More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read
Vaderdag, één van de leukste dagen van het jaar. Althans, voor jonge kinderen. Niets zo spannend als het zelf geknutselde cadeautje op…
More #MNLK

Vaderdag: Met deze Vaderdagtips maak je hem zeker gelukkig!

2 Mins read
19 juni is het moment weer daar: Vaderdag. De dag waar heel wat vaders naar uitkijken en wij als vrouw en kinderen…