The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Vaderdag: Met deze Vaderdagtips maak je hem zeker gelukkig!

2 Mins read

19 juni is het moment weer daar: Vaderdag. De dag waar heel wat vaders naar uitkijken en wij als vrouw en kinderen stiekem ook wel. Want hoe mooi is het om eens per jaar echt eens extra je waardering te tonen? Natuurlijk kun je stellen dat hier geen speciale dag voor nodig is. Dat je dit eigenlijk het hele jaar door zou moeten doen. Maar dit blijkt in de praktijk nog best vaak lastig te zijn. Hoe vaak zeg jij tegen je vader dat je van hem houdt? Hoe vaak geef je een cadeau of zet je hem in het zonnetje? Veel minder vaak dan je waarschijnlijk zou willen.

Op Vaderdag is dat een stuk gemakkelijker. Je kunt gemakkelijker je gevoelens kwijt. Toch ontstaat hierdoor ook weer elk jaar hetzelfde dilemma: want wat geef je toch tijdens Vaderdag? Je wil immers wel een vaderdag cadeau geven waar hij écht iets aan heeft. Met de volgende Vaderdagtips maak je hem zeker gelukkig!

Samen een dagje weg

Waar je vroeger altijd heel veel tijd besteedde aan je vader, merk je nu dat je steeds minder vaak afspreekt. Je hebt je eigen leven en misschien zelfs al een eigen gezin. Dan is het logisch dat je aandacht minder vaak uit zal gaan naar je ouders. Dat betekent niet dat je minder van ze houdt, maar simpelweg dat er minder tijd is. Daarom is het beste cadeau wat je hem kunt geven gewoon wat quality time. Ga er eens samen lekker op uit. Dingen doen waar jullie vroeger al erg van genoten en wat nu nog nauwelijks wordt gedaan. Denk aan vissen, musea bezoeken, uit eten gaan of een voetbalwedstrijd bezoeken. Samen een dagje weg is goud waard. Dit betekent meestal meer voor je vader dan welk ander cadeau dan ook. Hier scoor je dan ook gegarandeerd punten mee.

Een nieuwe barbecue (of barbecuetools)

We weten niet wat het is, maar iets maakt dat mannen meestal niet weg te slaan zijn van de barbecue. Alsof het oergevoel van open vuur weer iets in ze loswakkert. Met een avondje barbecueën maak je dan ook vrijwel iedere man blij. Heb jij ook goede herinneringen van je vader die eigenlijk nauwelijks in de keuken stond, maar op de eerste zomerse dag wel gelijk aan de slag ging met de barbecue? Dan is het leuk om die herinnering op te halen en een nieuwe barbecue of (voor een kleiner budget) barbecuetools te geven. Wist je dat je barbecuetools tegenwoordig zelfs kunt personaliseren? Bijvoorbeeld met teksten als ‘liefste papa’. Zo wordt het cadeau nóg persoonlijker.

Lekker geurtje

Een lekker geurtje doet het eigenlijk altijd goed. Kies bij voorkeur voor een geurtje wat je vader al kent en in het verleden al eens heeft gebruikt. Parfum is immers heel persoonlijk. Als je het toch aandurft om een geheel nieuw parfum te kiezen, kies dan voor een parfum met een soortgelijk geurprofiel. Zo weet je zeker dat deze in de smaak valt.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: De leukste cadeaus voor Vaderdag

Related posts
More #MNLK

Vaderdag cadeau vergeten? Dit zijn leuke goedmakertjes!

2 Mins read
Je bent nooit te laat om je vader een vaderdag cadeau te geven. Hier zijn een aantal leuke ideeën. Een gepersonaliseerde tuintafel hout is…
More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read
Vaderdag, één van de leukste dagen van het jaar. Althans, voor jonge kinderen. Niets zo spannend als het zelf geknutselde cadeautje op…
More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read
Vaderdag komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om op zoek te gaan naar leuke, gekke, of…