The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Van 2 miljoen naar 4 miljard: het immense succesverhaal van de UFC

1 Mins read

In de jaren 90 was de UFC een verliesgevend bedrijf. De edele sport van MMA heette toen nog lompweg kooivechten. Alles veranderde toen de gebroeders Fertitta en Dana White de UFC in 2001 overnamen voor slechts 2 miljoen dollar.

Na ruwweg 15 jaar promotie is het bedrijf in 2016 doorverkocht aan een groep investeerders voor 4.3 MILJARD dollar. Dat lees je goed. Miljard. Het is verreweg de biggest deal in sports history!

Of je de sport nou interessant vindt of niet, het succesverhaal van de UFC is er één om te bestuderen. Dit is pas wat je noemt een klapper maken!

https://www.youtube.com/watch?v=nXt8GV4B3xE

In 2016, UFC shocked the world when it sold to a group led by the superpower talent agency WME-IMG, now known as Endeavor, in the largest transaction in sports history.

Related posts
More #MNLK

Conor McGregor: zijn beste momenten

1 Mins read
Conor “Notorious” McGregor is één van de bekendste sporters ter wereld en met voorsprong de rijkste UFC-vechter. De Ier die van elk…
More #MNLK

Deze 19 quotes en uitspraken geven jou de motivatie naar succes!

1 Mins read
Wat is succes? Wanneer heb je het gemaakt? Is falen goed of slecht? Al deze vragen worden beantwoord in 27 quotes en…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

De succesformule van Arnold Schwarzenegger: 6 Rules of Life

1 Mins read
Als we enkele succesvolle personen op moeten noemen, dan zouden we ongetwijfeld allemaal ook Arnold Schwarzenegger roepen. Deze eik van een man…