The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Vanaf 298.593 euro is de Bentley Continental Gt van jou!

1 Mins read

Het is algemeen bekend dat Bentleys erg goede, snelle en comfortabele auto’s zijn. De auto’s zijn vaak erg lux uitgerust en hebben talloze voordelen die er samen voor zorgen dat het een erg fijne ervaring is om erin te rijden. Ook is algemeen bekend dat Bentleys niet al te goedkoop zijn. Ze behoren tot de duurdere auto’s, maar daar tegenover krijg je dan ook aardig wat. Vooral bij de Bentley Continental GT horen behoorlijk wat voordelen, waar gebruikers van deze auto over het algemeen erg blij mee zijn.

De vele voordelen van de Bentley Continental Gt

Zoals gezegd is de Bentley Continental GT een auto met een luxe binnenkant. De auto heeft daarnaast een groot vermogen. Met maar liefst 500 pk rijdt en trekt de auto erg lekker op. Daarnaast heeft deze Bentley een 4.0 liter achtcilinder, wat ook erg zeldzaam is. Van binnen is de auto ook erg lux. De stoelen zijn van leer en zitten maximaal comfortabel. Je kunt alles verzetten naar de houding die je zelf het fijnst vindt en zelfs de binnenkant van de deuren zijn in de meeste gevallen volledig van leer.

Een lux schermpje dat zich in de auto bevindt zorgt in combinatie met de rest van het interieur voor een erg moderne uitstraling. Verder wordt de nieuwe Bentley Continental GT van binnen als behoorlijk ruim ervaren.

De prijs van de nieuwe Bentley Continental gt

De prijzen van de nieuwe Bentley Continental GT kan erg variëren en is onder anderen afhankelijk van bijvoorbeeld de functies die je zelf wilt en kiest. Over het algemeen kun je concluderen dat de prijs richting de 300.000 euro zit, maar dan heb je ook een gloednieuwe Bentley Continental GT met alle voordelen die erbij horen. Je hebt een luxe auto die zowel van binnen als van buiten voor een erg elegante uitstraling zorgt en daarnaast ook erg lekker rijdt.

Leestip -> Deze Mansory Lamborghini Urus Venatus – wat een machine!Wat een machine is de MANSORY Audi RS6!