Drinks & Food #MNLK

Vegan magnesium voor meer energie en beter slapen

2 Mins read

Heb je weleens last van een energietekort of slaap je niet altijd zo goed als je zou willen? Dan heb je wellicht een tekort aan magnesium! Magnesium is een vitamine dat we onder andere uit bladgroente, bonen en en noten halen. Deze vitamine wordt betrokken bij wel 300 enzymatische reacties in het lichaam. Denk hierbij aan de stofwisseling, werking van de spieren, detoxificatie en de sterkte van de botten. Helaas is magnesium ook een vitamine waar veel mensen een tekort aan hebben. Het kan namelijk moeilijk zijn om voldoende groenten en noten te eten om de dagelijks aangeraden hoeveelheid binnen te krijgen. Daarom kiezen steeds meer mensen om Vegan magnesium supplementen te nemen.

Vegan Magnesium supplement

Magnesium supplementen zorgen dat je dagelijks (dichter bij) de aanbevolen hoeveelheid binnen krijgt. Er zijn heel veel soorten magnesium supplementen die je in allerlei winkels, supermarkten en kruidenwinkels kunt kopen. Het is enorm aan te raden om te kiezen voor vegan magnesium supplementen. De reden hiervoor is dat dit supplement uit natuurlijk biologische stoffen bestaan die je lichaam herkent. Dit maakt het gemakkelijker voor jouw lichaam om het supplement op te nemen.

Daardoor kost het minder energie om het supplement op te nemen en zal de inhoud, het magnesium, ook sneller haar werk gaan doen.

Ook bestaat vegan magnesium uit ingrediënten die je lichaam ten goede komen. Zo is er Bioperine toegevoegd. Dit is een extract van speciale zwarte peper. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat niet alleen het magnesium uit het supplement, maar ook de andere vitaminen en mineralen in de maag nog beter opgenomen worden.

Vegan en de natuur

Vegan producten hebben naast een goed effect op je lichaam, ook een minder grote impact op de natuur om ons heen. Niet biologische of veganistische producten worden vaak uit niet hernieuwbare bronnen of destructieve landbouw gewonnen. Dat wil zeggen dat het de natuur uitput, in plaats van duurzaam gebruikt. Vegan en biologische producten maken gebruik van duurzame teelt en bestaan enkel uit ingrediënten die jouw lichaam niet (indirect) zullen schaden.

Vegan magnesium en anti-stress

Naast een goede uitwerking op het lichaam, heeft een dagelijks gezonde dosis van magnesium ook een goede uitwerking op onze psyche. Zo kan magnesium stress verlagend werken, je humeur verbeteren en je slaap verbeteren.

Vegan magnesium online bestellen

Je kunt vegan magnesium gemakkelijk online bestellen. Kijk eens rond welke ander supplementen er allemaal zijn en hoe je die wellicht kunt combineren met magnesium. Denk hierbij aan vitamine C, Multivitamine of visolie.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Vitamine supplementen, heb je ze daadwerkelijk nodig?

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

BCAA: Alles over aminozuren voor jouw training

3 Mins read
BCAA-supplementen blijven maar populairder in de wereld van fitness. Aminozuren supplementen zijn populair onder veel sportschoolbezoekers, atleten en andere liefhebbers van fitness….
Sport & Lifestyle #MNLK

Anthony Kruijver vergelijkt de supplementen van Joel Beukers, MoBicep en Kosso

1 Mins read
Er zijn tientallen aanbieders op de markt die preworkouts, wheyshakes en diverse andere supplementen aanbieden. Maar welke moet je nou kopen? En…
Sport & Lifestyle #MNLK

NOS reportage: zijn alle pre-workouts gevaarlijk?

1 Mins read
Ik ben gek op een scoopie pre-workout! Het helpt absoluut met een boost om lekker door te kunnen rammen met al die…