Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Vegan Ultra-atleet Rich Roll te gast bij de London Real Podcast

1 Mins read

Het is moeilijk te geloven als je het voor het eerst hoort, maar Rich Roll (52) eet volledig vegetarisch en voltooid met dat dieet de meest intense triatlons. Hij heeft zijn leven op 40-jarige leeftijd compleet omgegooid nadat hij zich constant ellendig en dik voelde door zijn slechte relatie met eten en alcohol.

Rich Roll is an the American author, public speaker, plant-based nutrition advocate, and vegan ultra-endurance athlete, who Men’s Health named as one of the “25 Fittest Men in the World” . He is a former entertainment attorney who transformed into a top finisher in the Ultraman, a 3-day / 320 mile, double-ironman distance triathlon, and later raced the EPIC5 – 5 Ironmans on 5 Hawaiian Islands in just about 5 days.

In de podcast van London Real (start na de toffe intro op minuut 6.00) vertelt Rich openhartig over zijn transformatie, zijn verslaving en het verslaan ervan en hoe hij zijn dieet heeft ingezet om absurd pittige triatlons te kunnen voltooien. Dit verhaal inspireert mij – en hopelijk jou ook – om meer onderzoek te doen naar een plant-based-diet en nog meer te gaan bewegen!

Lees ook: Dit zijn de 7 best bekeken podcasts van London Real

Rich heeft tevens ook zijn eigen podcast, check it out. Zijn video’s op Youtube zijn ook erg interessant als je meer te weten wil komen over zijn dieet en zijn triatlons.


Extra: Joe Rogan Experience #642 – Rich Roll

 

Related posts
More #MNLK

Ontdek de Boeiende Wereld van Populaire Podcasts op Spotify

2 Mins read
Podcasts zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire vormen van entertainment en informatievergaring. En Spotify, een van ’s…
Business & Luxury #MNLK

Ontdek deze 5 podcasts voor ondernemers

2 Mins read
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Een van de manieren om dit…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe ziet het dieet van een bodybuilder eruit?

2 Mins read
Zoals we inmiddels weten is bodybuilden een lifestyle waarbij voeding van groot belang is. Om spiermassa op te bouwen moet je je…