The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Verken het exclusieve Star Island Miami

1 Mins read

Star Island is het meest exclusieve gedeelte van Miami Beach. Gelegen aan de kust van South Beach en vlakbij Palm Island, Hibiscus Island en de Venetian Islands. Star Island heeft slechts 33 luxe miljoenenvilla’s, maar het zijn stuk voor stuk pareltjes!

Star Island Miami, zeer exclusief

Het eiland biedt extreme exclusiviteit, vrij uitzicht over de baaien, aanleg plaatsen voor privé boten en gigantische pieren. Het eiland is toegankelijk via maar één brug die vlak naast de Mac Arthur Causeway ligt. Aan de ingang van Star Island staat een huisje voor de beveiliging.

Star Island is door de mens gemaakt. Het is uitgebaggerd door “the Army Cops of Engineers” en in 1922 werd de laatste hand eraan gelegd. Het stuk land was oorspronkelijk van de Amerikaanse oprichter, Carl Fisher. Hij had meerdere percelen gekocht en later zou dit de stad van Miami Beach worden.

Vele verschillende beroemdheden op Star Island

De naam van het eiland is zeer toepasselijk. Door de jaren heen hebben er namelijk heel veel verschillende beroemdheden gewoond. Momenteel wonen op het eiland beroemdheden als Emilio en Gloria Estefan, Rosie O’Donnell, Xuxa, Sean Combs, Shaquille O’Neill, Don Johnson en Phillip Frost.

Van enorme landgoederen tot aan vorstelijke woningen… Star Island is alleen voor de meest elite en meest welvarende mensen op aarde. De huizen hebben een waarde van $7 miljoen tot $100 miljoen!

Voor de meesten van ons is zo’n paleis op Star Island een onbereikbare droom. Maar er zijn gelukkig nog andere manieren om toch te kunnen genieten van dit prachtige en bijzondere eiland. Mocht je ooit in de buurt zijn; er zijn genoeg leuke uitjes te doen op en rondom het eiland. Denk bijvoorbeeld aan een vlucht langs en over het eiland, een boottocht om net eiland heen en voor wie echt langs de beroemde huizen wil, is er een Segway tour.

Star Island Miami homesLeestip -> Backpacks
Leestip -> Comomeer