The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Vijf herenmode tips om altijd in stijl te zijn

2 Mins read

Moderne mannen geven om esthetiek en mode. Voorheen was mode vooral een vrouwelijk thema, maar de laatste jaren is het ook voor mannen interessant geworden. Om mannen te helpen zich goed te kleden, ongeacht de gelegenheid, vindt je hieronder vijf waardevolle tips.

1. T-shirts in neutrale kleuren

Het hebben van moderne T-shirts met verschillende prints is een geldige strategie om jouw stijl samen te stellen. Maar er zijn enkele artikelen die niet mogen ontbreken in de garderobe van de moderne man.

Daaronder zijn T-shirts en truien met neutrale en basic kleuren, zoals zwart, wit, grijs en olijfgroen. Ze zijn te combineren met elk type kleding en dienen als sleutelstuk voor verschillende combinaties.

T-shirts

2. Houd rekening met de omgeving en de verschillende gelegenheden

Elke gelegenheid vraagt om een andere kledingstijl. Zelfs in bedrijven die liberaler zijn met betrekking tot kleding, zijn er enkele suggesties voor specifieke gelegenheden, zoals vergaderingen met klanten.

In dat geval is het aan te bevelen herenschoenen, broek en hemd te dragen; voor informele bijeenkomsten is de tip altijd comfortabele kleding te dragen. Voor feesten en speciale gelegenheden, volg de outfit die op de uitnodiging staat.

3. Gebruik de juiste maat van kleding

Dit detail is belangrijk, maar kan soms onopgemerkt blijven door degenen die niet vertrouwd zijn met de modewereld. Om de lichaamskenmerken tot hun recht te laten komen, is het raadzaam te opteren voor tussenmaten – niet te wijd en niet te strak.

De kleding moet in verhouding staan tot de maat en de lichaamsstructuur. Met deze tip zal het uiterlijk zeker meer gewaardeerd worden en zal het comfortabeler zijn.

4. Investeer in accessoires

Om jouw individuele stijl verder te versterken en een persoonlijk merk te creëren, is het een tip om te investeren in accessoires om jouw look samen te stellen. Horloges, armbanden, hoeden of zelfs een riem kunnen je look volledig veranderen en ook je eigen persoonlijkheidskenmerken tot uiting brengen.

Tijdloze stukken, zoals leren of militaire jassen, kunnen ook een goed alternatief zijn.

5. Heb een goede spijkerbroek

Net als de basic t-shirts is ook de spijkerbroek een item dat bij verschillende stijlen en kledingstukken past. Daarom is het van cruciaal belang om enkele van deze stukken in jouw garderobe te hebben.

Bij de keuze wordt aanbevolen te opteren voor die met een rechte snit en in overeenstemming met de lichaamsmaten, getailleerd en evenredig. Vond je deze tips leuk? Bekijk de Floris van Bommel collectie en vind het perfecte stuk om jouw look mee te maken.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: De verschillende soorten populaire kledingstukken voor mannen
En deze: 4 winkels waar je sportkleding kunt kopen

Related posts
More #MNLK

5 kledingtips voor mannen met een buik(je)

1 Mins read
Niet iedere man heeft een afgetraind en fit lichaam. Dit zorgt voor de nodige frustraties, vooral wanneer je het gevoel hebt dat…