The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Vijf redenen waarom het versturen van kaarten nog steeds leuk en waardevol is

2 Mins read

Door de toenemende digitalisatie communiceren we tegenwoordig steeds meer digitaal met de mensen om ons heen. Het versturen van een ouderwetse kaart lijkt daardoor misschien achterhaald. Waarom zou je moeite doen om een kaart te kopen, te schrijven en te versturen als je net zo makkelijk een appje of e-mail kunt sturen? Toch zijn er veel redenen waarom het nog steeds leuk en waardevol is om een kaart te versturen. Wij vertellen kort iets over vijf van deze redenen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

  • Het is persoonlijk

Het versturen van een kaart is een persoonlijke manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het kost meer tijd en moeite om een kaart te schrijven dan wanneer je iemand even snel een appje of e-mail stuurt. Dit laat zien dat je om die persoon geeft. Een kaart is ook iets tastbaars dat mensen kunnen bewaren, in plaats van een digitale boodschap die gemakkelijk vergeten kan worden.

  • Het is attent

Een kaart sturen is een teken van aandacht. Het laat de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt. Het is dan ook een goede manier om iemand te feliciteren met een prestatie, te bedanken voor een vriendelijke daad, beterschap te wensen, of om zomaar een persoonlijke boodschap te sturen.

  • Het is leuk om een kaart te ontvangen

Door iemand een kaart te sturen kun je een lach op zijn of haar gezicht toveren. Het ontvangen van een kaart voelt voor veel mensen namelijk als een soort verrassing, ook al is het een klein gebaar.

  • Je houdt de traditie in stand

Het versturen van kaarten is een traditie die al heel veel jaren bestaat. In het verleden was het sturen van een brief of kaart de enige manier om met mensen te communiceren op afstand. Tegenwoordig zijn er veel andere manieren om te communiceren, maar het versturen van een kaart is nog steeds een manier om deze oude traditie in stand te houden.

  • Gelegenheden kunnen extra speciaal worden gemaakt

Er zijn bepaalde gelegenheden waarbij het versturen van een kaart extra speciaal kan zijn, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften en feestdagen. Een handgeschreven kaart kan een cadeau op zichzelf zijn en kan de ontvanger laten zien dat je extra moeite hebt gedaan om de gelegenheid te vieren.

Bestel eenvoudig een kaart online

Wil jij binnenkort iemand verrassen met een persoonlijke kaart? Neem dan eens een kijkje op blijkaartje.nl. Hier vind je een ruim aanbod aan kaarten voor allerlei verschillende gelegenheden. Je kunt een standaard kaart kiezen uit het assortiment, maar het is nog persoonlijker om je eigen kaart ontwerpen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: