The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Volgens fitte eindbaas Rich Froning moet je deze 6 superfoods in huis halen!

1 Mins read

Zodra je begint met intensief sporten ga je natuurlijk ook denken aan je voeding. Maar wat kun je nou het beste eten? Rich Froning behandelde zes superfoods die erg voedzaam voor je zijn.

Pak je boodschappenlijstje erbij en noteer met ons mee!

Pindakaas

Niet iedereen is er even dol op, maar het is wel enorm goed voor je. De pindakaas, die uiteraard pinda’s bevat, bestaat uit aanzienlijk veel eiwitten en goede vetten. Wil je je dus volledig richten op het gebied van voeding en heb je af en toe zin in iets waar wat meer smaak aan zit, dan kun je gerust pindakaas nemen! (lekker ook in de havermout!)

Vis

Vis is erg goed voor het herstel van je spieren. Vis bevat omega-3 vetzuren en die beschermen je tegen hart- en vaatziekten. Daarnaast bestaat vis uit vitamine D en is dat goed voor je botten, vaak wordt je aangeraden een of twee keer in de week een stukje vis te eten. Aanraders; de smaakmakers zalm, makreel en tonijn.

Groenten

Niet alleen als je intensief sport zijn groenten natuurlijk goed voor je. Ze zitten vol vitaminen en mineralen die je goed kan gebruiken voor je energie en herstel. Aanraders: spinazie, broccoli en boerenkool!

Eieren

Makkelijk te bereiden, goedkoop en ook nog eens voedzaam. Een ei is onmisbaar in je dieet als sterker wordende man. Een ei zit bomvol eiwitten die je helpen bij je herstel. Een ei in je salade, in je wrap of bovenop je steak na de training smaakt tevens verdomd lekker!

Steak

Een heerlijk stukje (mager) vlees kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje, daarom is volgens Rich Froning steak een echte aanrader! En wees nou eerlijk,het is toch heerlijk om een lekker stukje vlees te eten?

Zoete aardappelen

Vergeet die alledaagse aardappelen en stap over op zoete aardappelen. Deze zoete variant zorgen ervoor dat je vol energie zit om die volgende workout te killen. Laat dat blikje energy-drank dus maar gewoon een keer liggen en eet een paar keer per week een paar van die zoete aardappelen bij je groenten en vis!


EXTRA: Een dag net zo voedzaam eten als Rich Froning? Check deze video!


Check ook: Tel je calorie-inname en ontdek hoeveel je écht eet !
Related posts
Drinks & Food #MNLK

Zo twijfel je nooit meer over wat je moet eten!

2 Mins read
Je kent vast en zeker die momenten dat je jezelf afvraagt: wat zullen we eten? Maar wees gerust, je bent zeker niet…
Sport & Lifestyle #MNLK

Je spieren herstellen na een training; hoe doe je dat?

2 Mins read
Op het moment van je training heb je vaak niet in de gaten dat je spieren er een enorme klap van gaan…
Drinks & Food #MNLKMore #MNLK

Vanavond aan de aardappels? Maar hoelang moeten ze koken?

1 Mins read
Of je nu aardappels kookt voor een salade, als een bijgerecht met lookboter of voor met een lekker stukje vlees, je wil…