More #MNLK

Volledige ontspanning met een barrelsauna

1 Mins read

Houd jij van een dagje wellness en wil je het liefst zo vaak mogelijk een bezoek brengen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou. Het is eenvoudig om een barrelsauna bij jou in de tuin te plaatsen. Zo zit je binnen no-time heerlijk te ontspannen in de barrel sauna. Naast een heerlijke ontspanning, krijg je er een stralende huid van, een diepe nachtrust en een betere weerstand. Door de warmte in de barrelsauna kom je volledig tot rust. Wil jij ook volledig ontspannen in een barrelsauna? Lees dan snel verder en ontdek meer over de barrelsauna.

Wat is het?

Een barrel is Engels voor het Nederlandse woord vat; de sauna is ook een vat. Door de ronde vorming van de barrelsauna zijn er geen dode hoeken. Binnenin de sauna zullen er daardoor ook geen temperatuurverschillen ontstaan. De warmte wordt na verloop van tijd gecirculeerd door de beschikbare ruimte. Door de eenvoudige circulatie is de barrelsauna een stuk zuiniger dan een rechthoekige sauna. Er wordt ongeveer 25% minder lucht opgewarmd. De barrelsauna is milieubewust en kan zowel op hout als op elektriciteit draaiende worden gehouden.

Buitensauna kopen?

Een barrelsauna wordt in de tuin geplaatst. Hierdoor kan je op ieder gewenst moment gebruik maken van de barrelsauna. Je hebt geen last van reistijd en je hoef geen rekening te houden met anderen. Je kunt gemakkelijk even ontsnappen uit je dagelijkse sleur en genieten van de heerlijke warmte. Daarnaast creëer je een beter afweersysteem, een gezondere huid en word je doorbloeding gestimuleerd.

Barrelsauna of infrarood

Een barrelsauna in de tuin is prettiger dan een infrarood in je huis. Met een barrelsauna ben je thuis, maar toch ver weg. Je wordt afgesloten van de geluiden en activiteiten die zich binnenshuis afspelen; heerlijk voor een ontspanning. Zodra je de barrelsauna uitstapt, krijg je te maken met een verfrissende buitenlucht voor verkoeling. De barrelsauna is gemakkelijk in de tuin te plaatsen en neemt binnenshuis geen ruimte in beslag.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: De inrichting van je huis is bepalend voor je mind. 3 tips voor meer rust in je hoofd